Emma Friberg stopper i Viborg HK til sommer

Emma Friberg stopper i Viborg HK

Målvogter Emma Friberg stopper i Viborg HK, når hendes kontrakt udløber til sommer. Emma kom til klubben i 2020 fra EH Aalborg, og Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK, sender hende videre med roser og gode minder:

´Vi tegnede kontrakt med Emma Friberg med ønske om at have et godt supplement til Anna Kristensen, og de to har udgjort en god og vigtig duo. Emma har en stor og positiv rolle i truppen, og jeg ønsker hende held og lykke på et nyt håndboldeventyr´.

Emma Friberg kigger også tilbage på to år i grønt med flere gode oplevelser i bagagen:

´Sportsligt har det største været at nå DM-finalen – det var virkeligt fedt, og så var det også en super fed oplevelse at starte denne sæson med at vinder Supercup over Odense Håndbold efter en meget nervepirrende straffekastkonkurrence.

Jeg vil gerne rette en speciel tak til Susanne Wilbek. Hun er dygtig og har brugt virkelig meget tid på mig, og jeg har lært utrolig meget af hende.

Pigerne i Viborg er et kapitel for sig – jeg kommer til at savne dem meget, for vi har det så sjovt og rart sammen, og jeg vil nyde den sidste tid og give den gas sammen med dem, inden jeg kigger mod nye mål´.

Spørger man cheftræner Jakob Vestergaard om, hvilke ord han vil sætte på den svenske keeper, er det også både anbefalinger og de bedste ønsker for fremtiden:

´Emma Friberg er en dygtig målvogter. Hun har en stor rolle til træning og giver den altid max gas. Hun er engageret og har mange gode input til holdet. Som person er Emma en kæmpe humørbombe, og hun har bidraget positivt til holdet på mange parametre, og vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden´.

Foto: Johnny Pedersen