En sejr på 29 – 26 sendte københavnerne hjem uden point, mens Viborg HK kan tilføje yderligere to point til samlingen.

Med kun tre kampe tilbage inden den lange ligapause, der for nogle betyder landsholdssamling og VM i Spanien og for andre træning og juleferie, var dagens kamp mod København Håndbold et vigtigt skridt på vejen til fortsat at ligge placeret som Danmarks 2. bedste hold i Bambusa Kvindeligaen.

Dagens sejr var absolut også den bedste medicin mod onsdagens nederlag i Odense, og efter kampen siger en tilfreds cheftræner sådan om truppens indsats:

´Først bliver jeg simpelthen nødt til at rose vores højre side. Den fungerer bare i dag, og de leverer ikke færre end 12 af vores i alt 29 mål. Det er jeg virkelig stolt af og godt tilfreds med.

Moa Högdahl finder også virkelig melodien i dag, og Tonje Enkerud kommer ind og får meget spilletid, og hun skaber en ro og en stabilitet, som gør holdet rigtig godt. Det er jo fantastisk at være vidne til, at der er andre, der træder til, når vores største profiler måske ikke leverer deres bedste præstationer – dog uden at de på nogen måde falder igennem.

Anne Kristensen – jeg fremhæver hende næsten hver gang, og det er der jo en grund til. Endnu engang står hun fremragende, og hun har mange redninger fra alle positioner, og det betyder, at de er nødt til at spille 7 mod 6. Det løser vi så faktisk ikke helt så godt, som vi nogle gange har gjort, men stadig på en fuldt ud acceptabel måde.

Defensivt er jeg også tilfreds. Vi kommunikerer rigtig fint og lukker af. Vi får skabt en god balance i at være aggressive og dække deres streg.

Der er fortjent, at vi står tilbage med sejren. Vi spiller os til gode situationer, spiller et fint overtal og scorer på langt det meste, og det er dejligt, at vi scorer på alle vores straffekast. Der er meget at være tilfreds med i dag´.

 

Moa Högdahl bliver efter kampen kåret til kampens spiller, og hun er da også kampens topscorer med 8 mål, mens Fisker leverer 7, og Thilde Frandsen og Dahl sætter 4 ind hver.

Kampens sejssponsorer er Cirkle K og Ejner Dalberg

0
0
0
s2smodern