Kampdag – i aften spiller vi mod Randers HK

Efter landsholdspausen er vi igen klar til kamp. Denne gang er det et rigtigt lokalopgør mod et Randers hold, der er kommet godt fra start og indtil nu står noteret for 6 point på kontoen.

Vi har haft en snak med Jakob Vestergaard og Anna Kristensen om forventningerne forud for aftenens kamp.

Jakob Vestergaard fortæller:

´Et lokalopgør er altid noget særligt, og vi skal jo kun små 35 minutter østpå. Vi møder et hold, som har spillet en rigtig flot sæson og som lige nu ligner favoritter til at blive et slutspilshold.

De har gjort det godt, og der er scoret få mål mod Randers, for de dækker også godt op og har mange redninger. Vi har derfor arbejdet meget med skudtræning efter de store scoringsproblemer, vi havde mod HIH.

Ida-Marie Dahl er heldigvis i fuld vigør igen. Vores nordmænd Tonje og Moa har været i COVID-karantæne, fordi det norske landshold har været ramt af et par tilfælde med COVID-19. Derfor har vi kun haft én træning med alle mand, hvilket selvfølgelig ikke er optimalt ift. at finde rytmen og timingen i vores spil. Jeg forventer dog stadig, at vi kan levere en toppræstation – og gør vi det, får Randers det rigtig svært, men der skal ikke mange fejl til, før det bliver en spændende kamp.

Vi stiller med fuldt hold, og vores landsholdsspillere er kommet hjem i god tilstand og med god selvtillid.

Vi glæder os til kampen, og vi har en god tro på egne evner, og på at spiller vi op til vores bedste´.

Status fra Anna Kristensen

Op til landsholdspausen løb truppen ind i to hårde nederlag, men Anna Kristensen er nu kommet hjem fra en landsholdssamling med masser af ros fra landstræner Jesper Jensen og flere eksperter, der spår hende en stor fremtid. Hun giver her en status på hendes tilstand forud for aftenens match:

´Ugen inden landsholdssamlingen havde vi et par dårlige kampe, og dem har vi snakket igennem, og det står meget klart for alle, hvad vi skal forbedre. Der er ingen af os, der er i tvivl om, hvilke ting der ikke fungerede, og hvilke knapper vi kan dreje på, for vi kan lykkedes med tingene.

Vi har haft nogle gode snakke – både efter kampene, men også i den her uge hvor vi samles igen.

2 kampe skal ikke definere vores hold. Det er hele sæsonen, der skal gøre det, og vi skal bare op på hesten igen.

Det er da selvfølgelig ikke så fedt at tage til samling oven på sådan et par kampe, som man gerne vil have vundet. Men vi kan håbe på, at pausen har givet alle et lille break som hold, og vi lige møder ind med friske øjne. Så vi har lagt det bag os, og vi er klar til de kommende kampe.

I forhold til den omtale, Anna Kristensen har fået, hvor pressen og eksperter har udråbt hende til den næste store målvogter, siger hun:

´Jeg er da superstolt og glad for, at der er andre, der tror på mig og mine evner og taler pænt om mig. Jeg tager det som et skulderklap, og jeg håber, at det kan give noget selvtillid – og egentlig skal jeg jo bare stå på mål, som jeg plejer.

Hvorvidt Anna har et forbillede, fortæller hun:

´Jeg har ikke som sådan haft en bestemt, som jeg har set op til. Jeg har mere prøvet at kigge på de forskellige, og jeg prøver at lære lidt af flere. Jeg bliver inspireret af mange målvogtere, og kigger på, om der er noget, jeg kan overføre til mit eget spil, men jeg kan ikke sætte navn på en bestemt.

Kampen mod Randers HK spilles kl. 18.30 i Randers.