Med kniven på struben tog vi en kæmpesejr

Inden 2. semifinaleopgør lovede Jakob Vestergaard, at holdet havde lært af de fejl, der blev begået i Ikast og som resulterede i et nederlag. Det løfte må i den grad siges at være indfriet og med en sejr på hele 10 mål (28 – 18) var stemningen da også høj umiddelbart efter kampen.

´Jeg er glad, euforisk, lettet og stolt over indsatsen i dag. Det er altid dejligt at vinde, men i en kamp som denne, hvor vi har kniven for struben, er det jo ekstra godt. Spillerne forvalter kampen meget professionelt. De følger vores taktiske oplæg til punkt og prikke, og det betyder, at vi lykkes i begge ender af banen og i en helt anden kaliber, end da vi spillede i Ikast.

Alt på spil på tirsdag

På tirsdag bliver det hele afgjort, og vi finder ud af, hvem der skal videre i finalen og hvem, der skal spille om bronze.

´Vi skal se, om vi kan ramme samme niveau på tirsdag. Vi ved, at HIH går hjem og nærstuderer kampen i dag og vil prøve at finde noget nyt i bagagen, og der bliver så vores opgave at slå det´, siger cheftræneren.

Hæder til Thilde

Kampens profil blev den 18-årige Thilde Frandsen, der med hele 5 mål, var kampens anden mest scorende. Når man rammer topniveau i en DM-semifinale, er der meget at smile af, og efter kampen siger hun sådan:

´Det er fantastisk, at vi vinder så stort i dag. Virkelig en fed følelse og en rigtig god holdindsats. Jeg er sindssyg glad for, at vi får lov at spille en 3. DM-semifinale på tirsdag, hvor vi skal slå HIH, og jeg er da selvfølgelig superglad for, at jeg i dag bidrager godt til holdets samlede indsats´.

Kampens topscorere blev den rutinerede Maria Fisker med 7 mål, mens Moa Högdahl og Line Haugsted begge satte 4 ind.

Alle nyheder