Fordobler antallet af TV-seere 

 ´Vi har mange stærke profiler, vi spiller med masser af fart, og vi leverer seværdig og attraktiv håndbold´

Ordene er Jakob Vestergaards efter endnu en sejr, og noget tyder på, at han har ret i sin vurdering - i hvert tilfælde har Viborg HK fordoblet antallet af seere i den danske liga på blot ét år. Således fulgte 606.000 TV-seere Viborg HK fra sæsonstart 2019 og frem til 10. marts 2020, hvor sæsonen blev lukket ned grundet Covid 19, mens hele 1.336.500 har fulgt den grønne trup foran TV skærmene i samme periode i sæsonen 2020/2021. 

 

Viborg HK er den mest sete klub i hele Danmark 

Interessen for håndbold er massiv, og Viborg HK er bare ekstrem synlig og med hele 16 TV-kampe, er vi uden sammenligning den klub, der har haft flest TV-transmitterede kampe i Bambusa ligaens grundspil, og klubben har sat indtil flere seerrekorder. 

I herreligaen er Skanderborg den mest seete klub, hvor 1.118.000 har fulgt Skanderborg på TV fra sæsonstart 2020 til medio marts 2021. Dette betyder, at Viborg HK indtager førstepladsen som den mest sete klub i hele den danske håndboldliga.

 

Vi er mere end det, der sker på banen

Om den massive TV eksponering siger direktør Alice Monberg: 

´Vi skaber resultater på banen – virkelig gode resultater, og der er ingen tvivl om, at det jo er grundlaget for hele vores forretning – truppen og de sportslige resultater ER vores produkt. Når det er sagt, er håndbold i Viborg HK langt mere end det, der sker på banen.

Vi er fuldstændigt afhængige af vores sponsorer og vores samarbejdspartnere, og vores opgave er at vedligeholde og udbygge vores partnerskaber og synliggøre gevinsten ved at være sponsor i Viborg HK - og det er netop hvad TV tallene dokumenterer: At et sponsorat i Viborg HK er garanti for massiv synlighed´. 

0
0
0
s2smodern