Når vi er indstillet på revanche … så tager vi den!

En sejr i aftenens match mod København Håndbold var afgørende for, at Viborg HK kunne bevare pladsen helt i toppen af ligaen, og mens sidste kamp mod København endte med et sviende nederlag til de grønne, blev der i den grad taget revanche i dag.

Resultatet 36 – 21 taler egentlig for sig selv, men beder vi alligevel Jakob Vestergaard sætte lidt ord på kampen, siger han med et sjældent bredt smil:

´Vi er ovenud lykkelige. Vi får taget revanche og vinder – stort. Selvom vi ikke havde frygtet København, er det rart lige at banke et kæmpe søm i og vise, at vi er gode også mod 5 – 1 forsvaret. Det har vi trænet i noget tid nu, og det lykkes vi med. Der var lige en smule startvanskeligheder, men da de var rystet af, er der ikke så meget at komme efter.

Vi får spillet med alle spillere. Vi sætter mange gode angreb ind, og vi løser også Københavns 7 mod 6, som vi gerne vil, så der er stort set kun roser i dag´.

Mens Kristina Jørgensen sætter intet mindre end 12 mål ind, piller Anna Kristensen simpelthen alt tro og håb ud af københavnerne ved at tage det ene skud efter det andet – og ikke mindst også tager hele 6 straffekast. Jakob Vestergaard pointerer da også at:

`Anna Kristensen står jo helt formidabelt, og det gør bare det hele lidt lettere´.

Efter kampen forklarer Anna Kristensen, at hun ser det som en holdpræstation, hvor alt bare fungere:

´Efter et par kampe, hvor vi har haft lidt svært ved at få spillet til at fungere helt optimalt, lykkes det i dag. Vi leverer både i forsvar og i angreb i dag, og det giver selvtillid og en tro på, at vi lykkes lige meget, hvad de andre gør. Det er hvordan VI spiller, der er afgørende´.

0
0
0
s2smodern