Når den kommende sæson skydes i gang, bliver det uden Majbritt Toft Hansen i Viborg HK-truppen, da begge parter er blevet enige om, at en forlængelse af samarbejdet ikke er aktuel.

 

Til det forklarer Jakob Vestergaard sådan:

´Vi har haft en god dialog med Toft og hendes agent gennem lang tid, og begge parter har været enige om, at se hvilke muligheder, der byder sig.

Den proces er vi kommet langt med i forhold til vores strategi for rekruttering af spillere til næste sæson, og i den forbindelse var det givet, at Toft har gjort det samme og nu fundet en klub, hvor hun nu vælger at fortsætte sin håndboldkarriere´.

 

Majbritt Toft Hansen kom til klubben i starten af 2019 og har dermed spillet to sæsoner for Viborg HK - og det er to sæsoner, hvor hele truppen har været inde i en meget positiv udvikling og nu har placeret sig helt i top af Bambusa-ligaen. Den rejse har selvfølgelig også været med til at udvikle Toft som spiller, og Jakob Vestergaard fortæller her om den vision, de sammen satte, da Toft kom til klubben:

´Da vi rekrutterede Toft, var vores fælles målsætning at gøre hende til landsholdsspiller, og med udtagelsen til landsholdet i 2020 lykkes det jo for os, og det er vi selvfølgelig både glade for og stolte af.

 

Det er da også med både vemod og gode minder om både spiludvikling og sammenhold, at Majbritt Toft Hansen skifter klub fra næste sæson:

´Jeg har været rigtig glad for mit skifte til Viborg, hvor jeg har udviklet mig både sportsligt og personligt i denne fantastiske klub. Jeg er kommet frem til denne beslutning, da jeg gerne vil prøve noget nyt for at udvikle mig yderligere som håndboldspiller. Det er ligeledes med vemod at jeg forlader pigerne og den unikke træningskultur og sammenhold vi har. Nu vil jeg kæmpe sammen med dem om medaljer og så håber jeg, at vi i slutningen af denne sæson får lov at slutte af med vores trofaste fans på lægterne´. 

0
0
0
s2smodern