Hårdt arbejde ...
og 9 mål fra venstre fløj, hvoraf Nips leverer hele 7, sikrer Viborg HK endnu en sejr 💚💪
 
Med 15 kampklare spillere møder vi Ajax København på udebane i årets første kamp, og inden kampen er humøret højt hos hele truppen:
´Som træner er man glad, når der er så mange spillere til rådighed, for det giver selvfølgelig rigtig gode forudsætninger for at afprøve alt det, der bliver øvet til træning´, siger Jakob Vestergaard
 
Okay – så siger vi det: Vi er favoritter! 😜
 
Det er yderst sjældent, at vi selv siger det, men i aften er Viborg HK-storfavoritter og efter en 12 måls sejr over Holstebro Håndbold for blot 5 dage siden, flotte placeringer som den mest scorende klub i ligaen og den klub, der laver færrest fejl … for ikke at nævne Kristina Jørgensen, der kunne fejre nytår som ligaens topscore og som den spiller i ligaen, der havde leveret flest assist, var selvtilliden blandt pigerne da også helt i top inden mødet med Ajax.
 
Vi tager afsted med troen på en sejr, og planen for at hente point hjem er at møde modstanderne med høj fart, masser af fysik og få tekniske fejl. En plan der på papiret lyder simpel og lige til, men som i realiteten kan være en svær balance, for med tempo kommer også ofte fejlene. Desuden ligger modstandernes styrke i høj grad i deres tålmodige angrebsstil, hvilket kan resultere i, at vi kommer til at bruge meget tid i forsvaret og også kan trække tempoet ud af vores spil.
 
Om aftenens modstander siger Jakob Vestergaard:
 
´Ajax har spillet rigtig godt i denne sæson og gjort det svært for mange i Bavnehøj hallen, hvor de fx har taget point fra HIH. De spiller klogt. De er tålmodige og påpasselige, når de har bolden, og det kan blive gift for vores spillestil, men vi medbringer altså 15 kampklare spillere og masser af taktiske redskaber - og så skal vi bare have fart på´
Efter kampen kan han med få ord konstatere, at planen lykkes - omend ikke helt gnidningsfrit, som ønsket. Især fremhæver Jakob Vestergaard, at der lige bliver sat 9 mål ind fra venstre fløj, hvoraf Nips står for hele 7 af slagsen! Det er altså ret godt gået 💪
 
Ajax formåede at hænge sig på et langt stykke ind i anden halvleg, og netop de lange angreb med tålmodig boldbesiddelse viste sig som frygtet at volde Viborg problemer.
 
Der blev slidt og slæbt, og langsomt men sikkert begyndte Viborg at vriste sig fri af Ajax, og da Nips scorede sit 5. mål i en sikker kontra, efterfuldt af et mislykkedes angreb fra Ajax og så et mål af Laura Damgaard og endnu et af Kristian Jørgensen, blev det langt om længe sat en stopper for Ajax, og sejren på 24 – 28 var i hus.
 
👉🏻Næste gang de grønne er i kamp er på hjemmebane mod Nykøbing F. Håndbold på mandag kl. 20.00.
0
0
0
s2smodern