Line Haugsted bliver i Viborg HK til 2024

Når Viborg HK de kommende tre sæsoner løber på banen, er det fortsat med Line Haugsted på holdkortet. Det står klart efter landsholdsprofilen har skrevet under på en forlængelse frem til sommeren 2024.

- Der er ingen tvivl om, at vi er rigtig glade for forlængelsen med Line Haugsted. Haugsted er en af de helt store hjørnesten i vores måde at spille håndbold på og drive holdet på, fortæller Jakob Vestergaard og fortsætter:

- Der er nok ingen der er i tvivl om, at Haugsted er en hamrende dygtig forsvarsspiller – en af de allerbedste, og vi har bygget meget af vores defensiv op omkring netop hende. I denne sæson er hun også virkelig stemplet ind på angrebsdelen, hvor hun også er hamrende dygtig, og jeg tror på, vi kan udvikle hendes spil endnu mere. Haugsted er en af få damespillere, der er enormt eksplosiv, og derfor skyder hun også vanvittigt hårdt. Det er jeg glad for, at vi ikke skal til at lægge taktik imod, men at vi i stedet kan lægge taktik med hende.

Hos Line Haugsted er der også stor glæde over forlængelsen. Hun kom til Viborg HK forud for sæsonen 2016/17 og har siden da udviklet sig til at blive en vigtig brik i klubbens spil, ligesom hun er fast med på det danske landshold.

- Det er mange ting, der går op i en højere enhed, og derfor bliver jeg i Viborg HK. Jeg har det virkelig godt og kan lide at være her. Vi har et mega fedt set-up, og har et godt træningsmiljø, fysioterapeuter og fysisk træner. Samtidig har vi præsteret rigtig godt i år, og jeg tror på, at vi kan nå til tops. Jeg drømmer om at spille Champions League med Viborg HK, og det ville være ærgerligt at tage væk, når det ser ud som om, det er indenfor rækkevidde, fortæller Line Haugsted der sammen med holdkammeraterne lige nu indtager førstepladsen i Bambusa Kvindeligaen.

Holdets succes tilskriver Haugsted ikke mindst det gode træningsmiljø og kontinuiteten i truppen. Samtidig har rammerne udenfor banen også vist sig vigtige for holdets succes, og det glæder Haugsted sig til fortsat at være en del af.

- Det er fedt at kunne blive boende i Viborg. VIBOCOLD Arena er jo mit andet hjem, og vi har fået skabt et unikt miljø på holdet. Jeg tror ikke man finder det lige så godt andre steder, hvor det sociale er så godt, som her i Viborg HK. Alle kan lide hinanden og alle kan være sammen på kryds og tværs. Vi har det virkelig godt, og laver mange sociale ting sammen. Det tror jeg er med til at bære os længere frem på håndboldbanen også.

Line Haugsted er blandt dansk håndbolds mest velkendte navne, og hun har oplevet mere end de fleste håndboldspillere kan drømme om. Det til trods, så er der ingen skælven i Haugsteds stemme på spørgsmålet om, hvad målet er for egen og holdets udvikling.

- I Viborg HK er drømmen at vinde DM-guld og få en Champions League plads. Så må vi se, hvor langt vi kan nå. Forhåbentligt kan vi klare os fint, hvis vi lykkes med at kvalificere os. På landsholdet drømmer jeg om en endnu større rolle. Jeg har haft en kæmpe rolle i forsvaret, men jeg vil gerne mere med i angrebsspillet, hvor jeg også synes, jeg kan bidrage. Så der håber jeg at få en større rolle, og jeg tror på, at det kan lykkedes ved at blive i Viborg HK, slutter Line Haugsted.

Alle nyheder