Når pigerne i aften løber på banen til 8. spillerunde i Bambusa Kvindeligaen er det med lutter sejre i ryggen. Syv spillerunder, syv sejre og topplaceringen i ligaen gør, at vi kommer til kamp med en god portion selvtillid i bagagen. 

- Det er fedt. Vi er glade for de kampe, vi har spillet, men vi er også klar over, at kampen mod Aarhus bliver en rigtig hård kamp. De er et stærkt hold, der også har vundet en del kampe, og de har gjort det godt i år. Selv om de har fået mange nye spillere i denne sæson, så spiller de noget godt håndbold, så det bliver en mega fed kamp at spille, fortæller Kristina Jørgensen inden aftenens kamp mod Aarhus United.

Dagens modstander har også fået en fin start på sæsonen og ligger lige nu på sjetepladsen i ligaen med ni point. Gennem tidligere sæsoner har netop Aarhus United vist sig som klassens drillepind, og det skal vi undgå bliver tilfældet i dag. 

- Aarhus har mange bagspillere, der er gode til forskellige ting. Mange af dem kan både skyde ude bagfra og lave gennembrud. De spiller hurtigt, og har gode fløje og nogle målvogtere, der har gjort det godt indtil videre i denne sæson. Deres stregspillere har en rigtig god fysik. De er ikke specielt høje, men de har løftet nogle vægte i styrkelokalet, for de er gode fysisk. Det er et hold, der kan lidt af hvert og de laver en del mål på kontra, så vi skal være klar til at løbe retur, ligesom vi skal presse dem i vores kontra, fortæller Kris, der pt. er ligaens mest scorende spiller. 

Opskriften til succes i aftenens kamp ligger dog ligeså meget i, at vi koncentrerer os om eget spil. Indtil nu har vi særligt haft succes med at skabe tempo i spillet, samtidig med, at vi har holdt de tekniske fejl på et absolut minimu. Det skal vi, ifølge Kris, holde ved i aftenens kamp, hvis vi skal have endnu to point til kontoen. 

- Vi skal ikke lave hasarderede tekniske fejl, så de nemt kan løbe kontra mod os. Jeg tror, hvis vi kommer ned og står 6-mod-6 med dem i forsvaret, så har vi en god chance for at give dem noget fysik. Men får de for mange lette mål og kontrascoringer, så kan det blive en tæt kamp. Så jeg håber, vi kan holde det gode flow i angrebet og få en masse afleveringer på, så vores angrebskoncept fortsat udvikles. 

Pink oktober 

Viborg HK er landskendte på de grønne trøjer, men i oktober tilføjer vi lidt ekstra farve, da pigerne spiller i lyserøde sokker fra Bambusa. Det er et initiativ, der er rullet ud i hele Bambusa Kvindeligaen, hvor samtlige hold i oktober spiller i pink sokker. Det gør vi for at støtte kampen mod cancer, og samtidig samle ind til Støt Brysterne. 

Alle kan være med til at støtte kampen mod cancer ved at købe Bambusa sokker hos Viborg HK. For hver pakke sokker der sælger i oktober, giver Viborg HK kr. 50,- til Støt Brysterne. 

Sokkerne kan købes på SHOP.VHK.DK eller i foyeren til VIBOCOLD Arena inden aftenens kamp. 

0
0
0
s2smodern