Viborg HKs assistenttræner, Susanne Wilbek, er fortsat sygemeldt efter hun for en lille uge siden blev indlagt og opereret for en blødning udenpå hjernen. Nu har Viborg HK hentet en midlertidig erstatning ind som assistent for ligadamerne. Jeppe Bach Knudsen vil det næste stykke tid vikariere på posten, til Susanne er på benene igen.

- Det kom som et stort chok for os alle, da vi fik beskeden om Susannes indlæggelse, og vi er bare glade for, at hun har fået hurtig hjælp, så hun forhåbentligt snart er tilbage igen. Det er klart, at Susanne skal have al den tid der er nødvendig for at komme tilbage, og vi har derfor lavet en aftale med Jeppe Bach Knudsen, der i mellemtiden tager over som assistenttræner, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Jeppe Bach Knudsen er uddannet master coach og har erfaring fra bl.a. Randers HH og Viborg HK, hvor han i sæsonen 2019/20 var tilknyttet ligaholdet som analytiker.

- Det er jo ikke en rar årsag der gør, at jeg nu tilknyttes holdet, men jeg er glad for at kunne hjælpe. Jeg kender truppen og har tidligere arbejdet sammen med dem omkring teknisk træning, så det er relativt nemt at træde ind. Det handler bare om at fortsætte det fantastiske arbejde, som Jakob og Susanne er i gang med, fortæller Jeppe Bach Knudsen.

Længden på vikariatet kender Viborg HK endnu ikke, men cheftræner Jakob Vestergaard ser tilgangen af Jeppe Bach Knudsen som en god løsning i en svær situation. Jeppe har tidligere været tilknyttet holdet og kender arbejdsgangen i Viborg HK. Derfor ser klubben det også som den bedste løsning frem mod en periode, hvor kampprogrammet er stramt og behovet for ekstra øjne på spillere og taktikken er nødvendig.

- Det er en rigtig fin løsning for os, at Jeppe kan træde til i Susannes fravær. Hun skal have tid og ro til at komme sig og komme godt retur, og vi sender al den gode energi vi kan i hendes retning. Jeppe er en dygtig træner, der kender spillerne og ved, hvordan vi arbejder, så det var helt naturligt at spørge ham først. Heldigvis ville han gerne give en hjælpende hånd, fortæller Jakob Vestergaard.

Jeppe er på bænken allerede i aften, når Viborg HK møder HIH i Bambusa Kvindeligaen. 

Kampen kan ses på TV2 Sport kl. 20.00

0
0
0
s2smodern