Et samarbejde der jagter succes

Viborg HK udvider holdet og har indgået et nyt treårigt samarbejde med F.K. Management samt Jafi A/S.

Dermed kan jagten på guldet for alvor starte, når håndboldsæsonen atter skydes i gang.

FK Management har mere end 20 års erfaring i rådgivning ved køb og salg af virksomheder, såvel som generationsskifte, og deltager aktivt med investeringer i både startup virksomheder, og mere modne virksomheder i Danmark og udlandet.

JAFI er en jagt-, fiskeri- og outdoorforretning med mere end 1000 m² butik i Viborg. Via butikken og den tilhørende webshop sælger JAFI sine varer til hele Danmark. Virksomheden er desuden én ud af otte danske og seks svenske medlemmer i det store indkøbsfællesskab, Jaguargruppen. Nu er linen kastet til endnu et stærkt samarbejde med en af Viborgs fyrtårne, Viborg HK.

- Vi er virkelig glade for at kunne give vores opbakning til et så attraktivt og inspirerende livstykke, som Viborg HK jo er. Vi tror på, at vores nyklækkede samarbejde kan gavne alle parter udover, at det kan styrke det lokale og Viborg som by. Vi glæder os utrolig meget og tror på, at samarbejdet bliver en succes, siger Finn Kjærgaard, direktør i FK Management sammen med Johnny Jørgensen, direktør i JAFI.

I Viborg HK er der også stor glæde over at kunne præsentere FK Management og JAFI som nye samarbejdspartnere.

- Vi er enormt stolte af at have fået FK Management og JAFI som samarbejdspartnere. Trods det at vi arbejder i hver vores sportssektor, er der store ligheder mellem såvel FK Management som JAFI og Viborg HK. Vi jagter alle succes, bestræber os på konstant udvikling og har hjertet solidt plantet i Viborg. Med det nye samarbejde vil vi de kommende tre sæsoner forhåbentligt styrke hinanden, så vi også fremadrettet kan skabe positive resultater, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

0
0
0
s2smodern