Kåringerne står nærmest i kø for at blive uddelt efter hver sæson, hvor journalister, eksperter og fans giver deres bud på, hvem der har været ligaens bedste på hver deres position. Én kåring adskiller sig dog fra resten, da Håndboldspillerforeningen hver sæson står bag kåringen af Årest All-Star hold. Det særlige er, kåringen til All-Star holdet kommer fra 1. divisionsspillere, ligaspillere og de udlandsprofessionelle. 

Efter en fænomenal sæson, med en redningsprocent på over 40%, er Anna Kristensen - ikke overraskende - blevet kåret til Ligaens bedste målvogter. Sæsonen igennem har Anna holdt et farligt højt niveau, hvilket ikke overraskende er blevet bemærket blandt kollegerne rundt i Danmark og udlandet. Hele 60% af stemmerne er gået til Anna, hvilket blot slår en streg under, at hun ikke har været til at overse i denne sæson. 

739 gange er bolden blevet smidt Annas vej i HTH Ligaen. Af disse er 41,3% blevet reddet, og man må konstatere, at Anna - trods sine kun 19 år - endegyldigt har slået sig fast som en af Dansk håndbolds absolutte profiler. Redningsprocenten krydres ekstra af, at Anna også har stået for 6 skoringer i modstandernes mål. 

Det fulde All-Star hold er følgende:

Venstre Fløj: Sanna Solberg, Team Esbjerg, 47 % af stemmerne

Venstre Back: Estavana Polman, Team Esbjerg, 60 % af stemmerne

Playmaker: Mia Rej, København Håndbold, 62 % af stemmerne

Højre back: Helene Kindberg, Silkeborg-Voel KFUM, 38 % af stemmerne

Højre Fløj: Marit Røsberg Jacobsen, Team Esbjerg, 77 % af stemmerne

Stregspiller: Linn Blohm, København Håndbold, 54 % af stemmerne

Målvogter: Anna Kristensen, Viborg HK, 60 % af stemmerne

 

 

0
0
0
s2smodern