23-årige Amalie Grøn Hansen er også i den kommende sæson at finde i den grønne Viborg HK-trøje. Det står klart efter parterne er blevet enige om en et-årig forlængelse af den unge fløjspillers kontrakt.

- Vi er naturligvis rigtig glade for at forlænge aftalen med Amalie, der trods sin unge alder er blandt de mere rutinerede spillere i vores trup. Hun har prøvet at spille de vigtige kampe i den danske liga og i EHF Cuppen, og det bliver vigtigt i den kommende sæson, hvor vi igen skal vise os på den internationale scene, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Amalie Grøn Hansen kom til Viborg HK som 19-årig forud for sæsonen 2016/17, og spillede inden da i Skanderborg Håndbold, hvor også Laura Damgaard, Kristina Jørgensen og Anna Kristensen har slået deres folder. Skiftet til Viborg HK har givet Amalie muligheden for at prøve sig af blandt Danmarks og Europas bedste, og den midtjyske traditionsklub ser gode muligheder for at fortsætte den udvikling, som Amalie har været igennem de seneste fire sæsoner.

- Der hersker ingen tvivl om, at Amalie hører til i en topklub som Viborg HK. Vi tror på, at Amalies positive udvikling fortsætter, så der også i den kommende sæson bliver lagt lag på hendes spil. Hun er en snu spiller, der særligt defensivt og i kontrafasen skaber muligheder, så nu går arbejdet på at bygge videre på hendes angrebsspil. Heldigvis er hun nu fri af de skader der plagede hende i sidste sæson, og vi glæder os til at se hende på fuld styrke, slutter Jørgen Hansen.

0
0
0
s2smodern