Med udesejren over 2. divisionsholdet fra Aars Håndbold på hele 46-14 spillede pigerne sig sikkert videre til næste runde i den danske pokalturnering, Santander Cup. 

Santander Cup er en knald-eller-fald turnering med deltagelse fra hold i alle grupper. Som runderne skrider frem bliver der lige så stille siet ud i de tilbageværende hold, der alle kæmper for at kvalificere sig til Final 4. Dette håb lever fortsat i Viborg HK, hvor udesejren over Aars Håndbold sendte pigerne videre til sjette runde. Her er der nu fundet en ny modstander, og det bliver naboerne fra Bjerringbro FH, der står på den anden side, når kampen afvikles. Bjerringbro FH spiller til dagligt i første division, hvor de dags dato ligger nummer otte. 

Trods det, at Bjerringbro FH og Viborg HK til dagligt spiller i hver deres række, er det ikke længe siden, de to hold sidst har spillet mod hinanden. Det skete nemlig også i sidste sæson, at de to hold spillede mod hinanden i Santander Cup. Her vandt vores piger med 39-23 efter en flotspillet kamp i en god kulisse i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. 

Nu skal bedriften gentages, når de to hold mødes igen. Kampen skal være afviklet inden d. 14. maj, men er endnu ikke fastlagt. 

0
0
0
s2smodern