Onsdag er ofte forbundet med kampdag i Viborg HK, og det gælder også i dag, hvor pigerne tager turen til Horsens og et opgør mod HH Elite. Det er top mod bund i HTH Ligaen, hvor Viborg HK lige nu indtager tredjepladsen, mens Horsens ligger på 12-pladsen. Dermed er der også dømt favoritværdighed til gæsterne fra Viborg, men det skal dog langt fra betyde, at kampen er afgjort på forhånd. Horsens har sæsonen igennem hængt god ved i kampene mod topholdene og tog for nyligt to point mod førerholdet fra Team Esbjerg, hvilket det er få hold der har gjort denne sæson. Derfor kommer vi også til kamp med en god portion respekt for dagens modstandere.

- På papiret er vi favoritter til kampen, og spiller vi som vi skal, skal vi også vinde kampen. Men det bliver svært. Horsens er et hold, som altid kæmper. De spiller om vigtige point og har spillet godt på det seneste, især mod Team Esbjerg som de jo vinder over. Så det er ikke et hold, der er lette at slå. Vi skal være der 100%, og derfor har vi også forberedt os godt som mod alle andre hold, fortælle Madeleine Östlund inden opgøret. 

Horsens er oprykkere til ligaen i denne sæson, og har gjort et flot indtog, hvor særligt deres syv mod seks spil har voldt problemer for modstanderne. Samtidig har de svenske Petrén i bagkæden, som ved seneste møde i VIBOCOLD Arena spillede en flot kamp og nær fik Horsens tilbage i opgøret. Hende har Madeleine og resten af holdet forberedt sig godt på, ligesom stregspillet og de hurtige bagspillere også er i radaen forud for opgøret. 

- Horsens har en god blanding af spillere, da de både har hurtige spillere og skytter som Petrén. Hun skyder godt og spillede også en god kamp sidst mod os, så hende skal vi være klar på. Derudover har de også Gulmark, som kan skyde og er hurtig, ligesom de har gode stregspillere, som vi skal rundt om, for at stoppe de hurtige spillere fra at komme rundt, fortælle Madeine. 

Og stregspillerne kan gå hen og blive et våben, som Madeleine og resten af holdet skal være obs på, for Horsens har haft godt held med syv mod seks spillet, hvor de med to stregspillere får skabt plads til bagspillerne. Derfor handler det om at komme godt rundt om stregspillerne. Blandt pigerne er der dog ingen tvivl, det er en kamp, som skal spilles med 100% fokus. 

- Det er en vigtig kamp, som vi går til med 100% fokus. Hvis vi vil i top 2, top 3 i ligaen, så skal vi vinde resten af vores kampe, slutter Madeleine.

Kampen mod Horsens spilles onsdag d. 26. kl. 19.00 i BGI Akademiet i Hornsyld. Der er fri entré til kampen.

 

0
0
0
s2smodern