Norge, Sverige og Danmark er alle repræsenteret i Viborg HK's trup. Nu er Viborg HK også repræsenteret i de tre landshold, da der nu er sat navne på de spillere, der skal forsøge at kvalificere sig til VM i Japan. 

Den danske landstræner er den seneste til at sætte navn på de spillere, der samles forud for kvalifikationskampene mod Schweitz, og han fik plads til to Viborg HK profiler. Både Kristina Jørgensen og Stine Bodholt er udtaget til samling senere på måneden, hvor de skal forsøge at sikre sig en plads i den trup, der skal spille kvalifikation. 

På det norske landshol har Moa Högdahl sikres sig en plads i den trup, der samles forud for kvalifikationskampene mod Hviderusland. Inden play-off kampene mod Hviderusland skal Moa i kamp mod en anden af sine klubkammerater, da det norkse og svenske landshold har arrangeret træningskampe forud for kvalifikationskampene. 

I den svenske trup er Carin Strömberg ikke overraskende udtaget, da hun er ved at være en fast spiller på landsholdet. Ved seneste samling blev Carin gjort til kaptajn, og hun skal nu igen forsøge at bringe Sverige til sejr, når de spiller kvalifikationskampe mod Slovakiet. 

Forhåbentligt står vi efter sommerpausen tilbage med fire spillere, der alle har kvalificeret sig til VM i Japan senere på året. Alle tre hold skal spille to kampe om kvalifikation, og den samlede vinder af kampene kvalificerer sig til VM, hvor mere end medaljer venter som gullerod. Under VM turneringen er der også kvalifikationspladser til OL på spil. Vi krydser fingre for alle fire spillere, og glæder os til at følge dem alle. 

Opdatering:

Netop som vi fik trykket offentliggør på denne artikel, tikkede endnu en indkaldelse ind på mail, da Josephine Nordstrøm er indkaldt til samling med det danske beach landshold.

Det er første gang, Jose er udtaget til beach landsholdet. Hun har tidligere været en del af ungdomslandsholdene.  

0
0
0
s2smodern