Det var et come-back vi havde ventet længe på i Viborg HK, der i dag blev en realitet, da Pauline Bøgelund trådte på banen i Silkeborg. 

Pauline har siddet ude i en længere periode efter at have pådraget sig en skade i kamp mod København Håndbold tilbage i september 2018. Her slog hun ad flere omgange hovedet, hvilket siden har voldt den dygtige højre back problemer. Men en lang genoptræningsperiode og masser af fight fra Pauline har nu bragt hende tilbage på banen, og der var ingen tvivl om glæden ved at være tilbage i den grønne kamptrøje. 

- Det var lidt som man kan forestille sig. Nu har jeg gået i en længere periode og brændt inde med en masse energi, og samtidig savnet at være en del af holdet på samme måde som jeg var før, fortæller Pauline og fortsætter. - Derfor var det bare så dejligt at være tilbage i dag og mærke den gode stemning. Jeg kunne virkelig se og mærke, hvor meget alle under mig at være tilbage og det var bare et ønske comeback. Det er perfekt at vi også vinder kampen. 

Paulines glæde ved at være tilbage på banen var ikke til at tage fejl af. Det samme gjaldt holdkammeraternes glæde ved at se venstrehånden tilbage på banen og måltavlen. Holdkammeraterne på bænken såvel som på banen jublede begejstrede, da Pauline scorede sit første mål efter længere tid væk fra banen, og det var tydeligt at se, at alle var begejstrede på Paus vegne over at hun atter var i kamp. 

- Det føles næsten som det vigtigste mål. Der er så mange følelser i det. Det er en kombination af at man gør noget godt og også får forløst en masse energi. Det gav en stærk følelse, at mine holdkammerater jublede med mig. Det er så skønt, slutter Pauline med et smil.

0
0
0
s2smodern