Med tre point ned til ottendepladsen og tre spillerunder tilbage i HTH Ligaen begynder vi  så småt at kunne ane en slutspilsplads i horisonten. Den er dog ikke inden for rækkevidde endnu, og med seks mulige point til kontoen for samtlige hold i ligaen, kan meget ske endnu. Derfor går vi også til hver kamp med fuld fokus på den opgave der venter. Onsdag aften hedder opgaven, Ringkøbing Håndbold, og trods det, at vi må påtage os favoritrollen i opgøret, er der langt fra sikre point på vej. Tværtimod, så regner vi med en svær kamp, hvor Ringkøbing vil gøre alt de kan for at få fingrene i pointene, som er mindst lige så vigtige for dem, som de er for os, da Ringkøbing kæmper for overlevelse i HTH Ligaen. 

- Jeg tænker overhovedet ikke over, om vi er favoritter eller ej. Men som jeg ser det, er det egentlig bare fedt at være favorit, for uanset hvad, skal vi præstere, lige meget hvilket hold vi spiller imod, siger Rikke Poulsen og fortsætter:

- Vi skal altid lave vores forarbejde ordentligt og agere professionelt og jeg synes, at uanset modstanderen, så skal man give den al den gas, man kan. Personligt tænker jeg ikke over, om vi er favorit eller ej. Det er kun dejligt, at der er nogle forventninger. Det ville være skidt, hvis ikke der var forventninger til os. 

Forventningerne til pigerne kommer ikke bare udefra, men også fra holdet selv. Det kunne tydeligt ses under dagens træning, hvor taktikken skulle øves og de sidste detaljer finpudses inden opgøret onsdag aften. Formlen til succes ligger blandt andet i det defensive, og Poulsen noterer sig følgende om kampen.

- Vi skal helt klart fokusere på den defensive del og stå rigtig godt sammen i forsvaret. Vi skal stå tæt sammen og få delt nogle tacklinger ud. Ringkøbing har jo fået nogle spillere tilbage bl.a. Jane Mejlvang, som er godt skydende og en god gennembrudsspiller. Hun gør mange gode ting for Ringkøbings hold. Så skal vi have gang i vores kontraspil, så vi løber med dem. Der skal sættes nogle gode ting op i angrebet og selvfølgelig med fokus på at minimere vores tekniske fejl og spille sikkert og godt spil. 

Kampen mod Ringkøbing spilles onsdag aften kl. 19.00 i VIBOCOLD Arena. Billetter til kampen kan købes HER

0
0
0
s2smodern