Viborg HK sikrer sig ungt målvogtertalent

Viborg HK bliver også fra næste sæson stærkt besat på målmandsposten, da den midtjyske klub har sikret sig en af ligaens største talenter, Anna Kristensen.  Anna kommer til Viborg HK fra Skanderborg Håndbold, hvor hun denne sæson har vist sig som en af ligaens sikreste sidste skanser.

- Trods sine blot 18 år har Anna denne sæson vist, at hun hører til i ligaen og kan bide skeer med Danmarks bedste spillere. Vi tror på, at hun kan blive blandt Danmarks bedste på sin position, og den udvikling vil vi gerne være en del af, siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.

Anna Kristensen har fået sin håndbold opvækst i Skanderborg, hvor hun siden tiden som U8 spiller har arbejdet sig op til at blive ligaspiller. Nu tager hun skridtet videre og følger i fodsporene på nuværende Viborg HK spillere, der også har fået sin håndboldopvækst i Skanderborg, Amalie Grøn og Kristina Jørgensen.

-  Jeg glæder mig først og fremmest meget til at prøve kræfter med noget nyt. Viborg HK har altid været en klub, man har drømt om og set spille de store kampen siden jeg var helt lille, så det glæder jeg mig helt vildt til, fortæller Anna og fortsætter:

- Jeg synes der er rigtig gode rammer for unge spillere, og det virker som om, der er mange unge spillere, der har udviklet sig i klubben. Samtidig virker der til at være gode træninger og mulighed for at spille nogle fede kamp.

Anna Kristensen kommer til Viborg HK på en 3-årig kontrakt og kender allerede et par spillere fra Viborg HK truppen, da Kristina Jørgensen og Amalie Grøn også har spillet i Skanderborg.