Kvartfinale mod Team Esbjerg i Santander Cup

Vi sluttede sæsonen 2017-2018 med tre spændende bronzekampe mod Team Esbjerg. Efter dagens lodtrækning til kvartfinalen i Santander Cup står det klart, at der venter endnu en spændende kamp mod Esbjergenserne. 

Lodtrækningen fandt sted under Super Cuppen, hvor netop Team Esbjerg var i kamp, da de skulle op i mod de København Håndbold. Allan havde taget turen til Skanderborg for at se de to hold i aktion og overværede derfor også lodtrækningen til kvartfinalerne fra første parket. 

- Det er altid svært med lodtrækninger. Der hersker ingen tvivl om, at Team Esbjerg er en af de helt store guld-aspiranter til DM denne sæson. Det bliver en stor opgave at skulle op i mod et hold med så store kvaliteter som Esbjerg så tidligt, men hvis man vil vinde en pokalturnering skal man møde og slå stærke hold. Det skal vi så allerede nu og heldigvis er det på hjemmebane, siger Allan efter lodtrækningen.

Netop det, at kampen skal spilles i VIBOOLD Arena er en ny oplevelse for Allan og Viborg HK, der i flere sæsonen ikke har spillet pokalkampe på hjemmebane. Det skyldes, at pokalturneringen Santander Cup er bygget op med seedning af holdene og hjemmebanefordel til det lavest seedede hold. I denne sæson er det lavet sådan, at der ved lodtrækning til kvartfinalerne også trækkes lod om hjemmebane, og her faldt det ud til vores fordel. Noget, som Allan håber kan være en fordel mod et stærkt hold som Team Esbjerg. 

- Det er lidt specielt at have hjemmebane i Santander Cup. Det kan jo få

betydning, hvis vi får den opbakning og det pres på, som vi har for vane når der er noget på spil. Jeg håber der kommer en masse tilskuere selv om vi i den periode har et stramt program og spiller mange kampe i VIBOCOLD Arena. Forhåbentligt er folk klar til at bakke op og hjælpe os til at slå Esbjerg, så vi skal spille finale 4 mellem jul og nytår. 

Hvornår kampen skal spilles er endnu ikke fastlagt. Så snart det falder på plads, vil det blive offentliggjort på vores hjemmesiden og sociale medier.