Der har været travlt på EHF’s kontor i dag, hvor forsinkede fly og missede afgange har gjort, at de Israelske dommere, der skulle have dømt opgøret mod Vipers Kristiansand i EHF Cup Semifinalen i morgen ikke når frem. Gode råd er dyre i sådan en situation, og EHF har haft tæt kontakt til begge hold om en acceptabel løsning. Det er nu lykkedes at finde en løsning, og det bliver nu Norges bedste internationale dommerpar, Ljersti Arntsen og Guro Röen, der skal dømme opgøret.

Reglen er egentligt, at dommerne i EHF Cup kampe ikke må være fra samme nation som et af de spillende hold, men i denne situation er der set bort fra dette med fuld forståelse fra Allan Heine, der har stor tiltro til det norske dommerpar.

- Det er helt fair. Det er hvad der sker og heldigvis er vi i Norge, så det bekymrer mig ikke. Det er en nation med høj moral og jeg er sikker på det nok skal forløbe efter bogen, siger Allanefter at have fået endeligt bekræftet, hvem der skal dømme kampen.

Kampen mod Vipers spilles for en fuld arena, hvor samtlige 2200 siddepladser er solgt. Samtidig er der plads til 300 stående fans, så der vil med sikkerhed blive en fantastisk stemning og pres på vores piger. Et pres, som alle glæder sig til. 

Kampen spilles kl. 16.00 og streames HER

 

0
0
0
s2smodern