Trods en fantastisk fight og et flot come-back i anden halvleg, lykkedes det ikke at tage point i dagens kamp mod Odense HC, der vinder kampen 24-29. 

Fire minutter skulle der gå, inden der kom mål på måltavlen for et af de to hold, der begge startede ud som lyn og torden, men defensivt stod stærkt. Odense var første hold der fik hul på bylden, og det var også gæsterne, der sad på det meste af første halvleg. Pausestillingen tegnede ikke godt for hjemmeholdet, der efter 30 minutter var bagud 7-15. 

Anden halvleg blev en helt anden kamp, og med publikums fantastiske opbakning fightede Viborg-pigerne alt de havde lært og var tæt på at komme helt op til gæsterne. Anden halvleg vinder Viborg HK med 17-14, hvilket desværre ikke var nok til at hente Odenses føring. Angrebsspillet kom helt op i fart, og kontrafasen kom igang, hvilket fik gæsternes returløb til at halte og de nåede ikke ordentligt på plads. De unge kræfter gjorde hvad de kunne, og spillere som Kris, Clara og Nips fandt en god rytme med Carin, Sanne og Niko. I målet stod Poulsen det meste af kampen, og i anden halvleg fik hun også fingrene på flere oplagte Odense chancer. 

- Når man er nede med otte mål ved pause mod Odense i den form, som Odense har, så skal man ikke bare være dygtig, man skal også være lidt heldig. Jeg synes vi var hamrende dygtige, men der var også nogle tilfældige returbolde og kendelser der kan vippe til den ene eller den anden side, hvor vi ikke have medvind. Det skulle vi desværre havde for at komme endnu tættere på, siger Allan efter kampen og glædes over, pigernes enorme fight og uvilje til at give op. 

- Jeg er rigtig godt tilfreds med den udgave vi viser af os selv trods det, at vi ikke lige lykkedes. Det vi også må huske er, ikke kun at kigge negativt på os selv, men også kigge på vores modstander. De spiller fremragende de første 35 minutter og når vi ikke spiller fremragende på samme måde, så kan forskellen komme til at se stor ud, og det var hvad der skete. Det er flot, at vi kæmper os tilbage og viser masser af attitude, vilje og vildskab, som netop er det, der kendetegner os. 

Uheldige Hanna og Uno på skånekost

Inden dagens kamp, var der tvivl om, hvorvidt Uno ville komme i aktion, da hun i weekendens semifinale mod Vipers slog knæet. Siden da, har hun været til undersøgelse, hvilket heldigvis viste, at der ikke var sket større skader i knæet. Dog var slaget så stort, at chancen for at hun ville komme i aktion var 50/50. Et par dages behandling og hvil har hjulpet meget, men i dagens kamp var Uno kun kort i spil. 

- Det ser fint ud med Uno. Vi bringer hende i spil efter en 16-17 minutter, hvor Odense er ved at få deres første større hul. Der synes jeg vi manglede Uno i nogle kontrasituationer og det kunne måske skabe lidt, men vi får ikke rigtig stoppet blæødningen defensivt, og det gør, at vi ret hurtigt tænker, at der er andre spillere, der må træde i karakter. Vi tager ingen unødige chancer med Uno, ikke fordi der som sådan var noget farligt, men var hun nu faldet ned på det samme sted, som irriterer hende nu, så gør det afsindigt ondt, og hvis det så hæver yderligere op og hæmmer hende fremadrettet ville det ikke være godt, så derfor valgte vi det fra, fortæller Allan. 

Desværre måtte endnu en Viborg HK spiller tilbringe det meste af kampen på banen. Hanna Daglund nåede kun lige at røre ved sit mål inden hun i en Odense kontra blev skudt direkte i hovedet og måtte udgå. Dette var kort inden pausen og da pigerne kom ud til de sidste 30 minutter var det uden Hanna, der blev i omklædningsrummet.  

- Det er svært at sige med Hanna. Hun får bolden tyret lige i hovedet, og med hendes historik bliver hun selvfølgelig bange og så må vi se, hvordan det ser ud i morgen og de næste dage, slutter Allan.  

 

De næste dage ligger fokus på restituion og gode træninger, da pigerne allerede fredag morgen rejser til Norge, hvor de lørdag spiller anden og afgørende semifinale mod Vipers Kristiansand. Første semifinale blev vundet med tre mål i VIBOCOLD Arena, og denne føring skal nu forsvares, så pigerne kan spille sig i EHF Cup finalen. 

 

Målscorere for Viborg HK:

Kristina Jørgensen - 7

Carin Strømberg - 4

Sanne van Olphen - 3 

Stine Bodholt - 2

Amalie 'Nips' Grøn - 2

AG Nørgaard - 2

Line Uno - 1

Clara Høgh-Poulsen - 1

Line Haugsted - 1

Nikoline Lundgreen - 1

 

0
0
0
s2smodern