Vi skyder slutspillet i gang med lokalbrag!

Det er et kampklart Viborg HK mandskab, der i morgen spiller første slutspilskamp mod FCM Håndbold. 

- Jeg glæder mig bare til at komme i gang igen. Vi har haft lidt over halvanden uge siden sidste kamp, og har været splittet lidt op på grund af landsholdsuge, så det var fedt at være samlet igen til træning i går. Folk virker klar og glæder sig til at komme i gang, fortæller AG dagen før Viborg HK slår hul på slutspillet. 

Siden sidste spillerunde i HTH Go Ligaen har de fleste af slutspilsholdene måtte undvære spillere til træning, da der har været landsholdsuge. De syv spillere, der har været afsted for Viborg HK er nu tilbage, og skal man dømme ud fra de seneste træninger, får FCM Håndbold kamp til stregen når de to hold mødes i VIBOCOLD Arena.

To gange har Viborg HK og FCM Håndbold stået over for hinanden i denne sæson. Hvert hold har i den forbindelse taget to point på hjemmebane. Et klart signal om, at det er to hold, der ligger godt til hinanden, og som kender hinanden indgående. 

- Jeg synes det er meget 50/50 og dagen der besdtemmer, hvem der vinder. Jeg synes vi har lidt større bredde end FCM, men de er et godt hold og er godt sammenspillet. De har spillet mange minutter sammen. Vi fokuserer på, hvad der virker for os, og det er, når vi står godt i defensiven og får løbet vores kontra. Vi skal bare ud over stepperne og faktisk ikke tænke så meget. Vi kender hinanden godt og ved, hvad FCM kommer med, så det skal vi være klar på. Vi skal bare gøre det, som vi er bedst til, slutter AG. 

Foruden FCM Håndbold er Viborg HK i pulje med Odense HC og Silkeborg-Voel KFUM i slutspillet. Kampprogrammet er så småt på plads og kan ses nederst i denne artikel. 

Kampen mod FCM spilles i VIBOCOLD Arena torsdag d. 29. marts kl. 17.00. 

Billetter til kampen kan købes HER

 

Kampprogram for slutspillet: 

Tor 29/03, kl. 17.00 - Viborg HK – FC Midtjylland

Søn 01/04, kl. 20.30 - Odense HC – Viborg HK

Ons 04/04, kl. 20.30 - Silkeborg-Voel – Viborg HK

Lør 07/04, kl. 16.00 - Viborg HK – Vipers Kristiansand

Tir 10/04, kl. 18.30 - Viborg HK – Odense HC

Lør 14/04, kl. 16.00 - Vipers KRistiansand - Viborg HK

Lør 21/04, kl. 16.10 - FC Midtjylland – Viborg HK*

Tir 24/04, kl. 20.30 eller. Lør 28/04, kl. 16.00 - Viborg HK – Silkeborg-Voel*

* kampe ikke endeligt på plads.