Siden oktober 2017 har det været begrænset med spilletid til Hanna Daglund, der i kamp mod Odense HC fik bolden i hovedet to gange og måtte udgå med hvad der skulle vise sig at være en hjernerystelse. Siden har Hanna kæmpet for at komme tilbage på banen. I går kom dagen så endelig, hvor vi igen fik Hanna at se i kamp, da hun med et kvarter igen kom på banen mod Aarhus United.

Som kampen skred frem blev det tydeligt for alle, at denne kamp ville forblive tæt gennem 60 minutter. Med et kvarter igen, og helt lige stilling, kom Hanna på banen i håbet om, at hun kunne dæmme op for Aarhus Uniteds stærke angrebsspil. Begejstringen over at se Hanna tilbage på banen var ikke til at tage fejl af, og de medrejsende Viborg HK fans såvel som hele Viborg HK bænken jublede over at se den svenske keeper i kamp. 

Begejstringen over at se Hanna på banen var dog noget mindre for Aarhus Uniteds spillere. Første chance mod Viborg HK målet var en helt fri kontra, som Hanna nappede med ophøjet ro. Næste Aarhus chance var et straffekast, som Hanna også parerede, og så var hun i gang. Endnu to hundrede procent chancer skulle Aarhus spillerne brænde i løbet af kampens afslutning.

- Det var en rigtig god følelse at starte ud med gode redninger. Det gjorde, at jeg fik lidt mere ro på inde i mig selv, men ellers tænker man ikke så meget over det under kampen. Det var en tæt kamp og man må bare fokusere på næste angreb, sagde Hanna, der ved slutfløjt havde en redningsprocent på 75%. 

Allerede efter 15 minutter blev Hanna bedt om at gøre klar til at komme på banen, og her meldte nerverne sig for alvor for den unge målvogter. 

- Efter et kvarter beder Allan mig gøre klar til at komme ind, men så får Poulsen fat, og jeg kommer ikke ind. Det tror jeg hjalp mig til at slippe nerverne, for jeg kunne godt mærke sommerfuglene i maven, da han bad mig gøre klar. Da jeg i anden halvleg kommer ind er nerverne væk. Jeg har ikke spillet i lang tid nu, så det var bare med at køre på. 

Hos Allan var der ingen kvaler over at sætte Hanna på banen efter en længere pause grundet skade. 

- Det er en speciel oplevelse. Hun har været ude rigtig længe, og man under vrkelig spillere, der har siddet ude længe, at komme tilbage og præstere. Derfor bliver man rigtig glad da produktet er en redning, og bagefter bliver man en lille smule rørt og glad på Hannas vegne over, at hun leverer på så højt niveau. Så det er en blandet følelse med masser af glæde. Det var fedt at se! sagde en glad Allan Heine efter kampen mod Aarhus United. 

I weekenden rejser Hanna med resten af holdet til Larvik, hvor de spiller anden og afgørende kvartfinale i EHF Cuppen. Lørdag d. 17. marts når sidste runde af HTH Go Ligaen skal afholdes. Kapmen spilles i VIBOCOLD Arena kl. 15.00. 

Billetter kan køber HER

 

 

0
0
0
s2smodern