VIBOCOLD Arena har siden weekendens store sejr over Larvik HK summet af glæde over det flotte spil, pigerne leverede. I dag skal vi nå samme høje niveau, hvis vi skal have point med fra Aarhus. Allerede efter EHF Cup kampen mod Larvik var Allan mentalt på vej videre mod dagens opgør.

"Vi skal ud og angribe kampen mod Aarhus, ligesom vi angreb Larvik. Her lykkedes vi med at få gang i vores kontrafase grundet stærkt forsvarsspil og en fabelagtig kamp af Poulsen i målet. Det er de samme elementer vi skal have i spil mod Aarhus, hvis vi skal have to point," siger Allan før dagens opgør. 

Trods forskellen i tabellen, hvor Aarhus United lige nu ligger på 10. pladsen med 12 point og Viborg HK nummer 5 med 25 point, har Aarhusianerne vist sig som en svær modstander i ligaen. Senest var de lige ved at tage point fra Odense, og under Santander Cup var de bødlen, der først slog Viborg HK ud og senere besejrede FCM Håndbold i kampen om bronze. Derfor går de grønblusede til kamp i aften, fuldt ud fokuserede på at overkomme de styrker, Aarhus pigerne besidder. 

"Vi skal lukrere på den selvtillid vi har samlet i vores seneste kampe. Her har vi spillet med stor sikkerhed og været omstillingsparate i forhold til de taktiske tiltag, modstanderne har lavet. Det bliver vigtigt imod Aarhus i aften. De spiller lidt anderledes end vi gør, og er meget offensive i deres forsvar. Det skal vi finde en løsning på, og ellers bare fokusere på vores eget spil. En ting er sikkert; vi går efter at vinde hver en kampsituation og hver en bold." 

Seneste opgør mod Aarhus United blev spillet i VIBOCOLD Arena og her løb Viborg HK med sejren. 

Kampen i dag mod Aarhus United spilles kl. 18.30 i Ceres Park hal 1. 

Kampen live blogges hos Viborg Stifts Folkeblad . Samtidig opdateres der på Viborg HKs Instagram profil. 

 

0
0
0
s2smodern