Kvartfinalen bliver en klassiker!

Kvartfinalen i EHF Cuppen bliver en vaske ægte håndbold-klassiker! 

Efter dagens lodtrækning står det klart, at kvartfinalen i EHF Cup bliver en klassiker mellem Viborg HK og Larvik. Dermed venter et opgør mellem to af Europas mest vindende hold.  

"Det bliver fedt. Vi snakker meget om, at vi er et ungt hold, der skal blive ved med at udvikle os og lægge lag på. Vi skal spille en klassiker mod Larvik, som Viborg HK har spillet mod så mange gange i afgørende situationer med meget på spil. Nu får vi lidt smagen af storhed fra begge klubber, og det bliver fedt at være en del af," siger Allan, og fortsætter:

"Vi havde snakket om, at vi gerne ville undgå Lada i forhold til den lange tur, indhentning af visum osv. Så på den front er vi fint tilfredse med, at det blev Larvik i første omgang og potentielt Brest i anden omgang (semifinalen, red). Det er altid svært med lodtrækninger, for vi bliver spurgt, om vi er tilfredse med modstanderen. Siger vi 'ja', virker det som om vi tror, at vi allerede har vundet. Det er mere et svar på, at vi er tilfredse i forhold til de muligheder vi havde. Vi er godt klar over, at Larvik er et historisk rigtig godt hold, som gør det godt i den norske liga og har vundet deres gruppe i EHF Cuppen. Det er et stærkt hold vi skal op imod, og vi skal spille op til vores bedste for at komme videre til næste runde."

Kvartfinalerne spilles bedst af to, og da vi blev to'er i gruppespillet starter vi kvartifnalen på hjemmebane. Første opgør skal spilles i weekenden den 3-4 marts.