Kan året starte meget bedre, end med et lokalopgør mod FCM Håndbold? 

Det synes vi ikke, og vi glæder os som gale til aftenens kamp i Ikast. Det er halvanden måned siden, at vi sidst har været i aktion i HTH Go Ligaen, og julepausen har været brugt til at få trænet de små detaljer i spillet og få gjort bugt med nogle af de skader, som har drillet i truppen. Det betyder, at Sanne van Olphen, Mathilde Storgaard og Hanna Daglund så småt er klar igen, og er med i aften mod FCM. 

Fire af vores spillere er tilbage fra landsholdssamling og VM. En af disse er Carin Strömberg, som er kommet hjem med en flot 4. plads fra VM. Trods de mange kampe under VM er Carin mere end klar til aftenens kamp. 

"Vi skal være klar fra start i aften. FCM er et hold der løber meget og starter kampene ud med hurtigt spil, så det skal vi være klar på. Vi skal skrue lidt på det taktiske, så vi kan stå i mod det tryk de kommer med. Derudover skal vi bare nyde at spille igen, og nyde, at vi har nogle af vores skadede spillere med igen. De giver holdet et boost af energi. Det bliver fedt at spille igen" siger Carin.

FCM Håndbold kommer til aftenens kamp med nylige kampe i benene, da de deltog ved Final 4 mellem jul og nytår. Her spillede de først mod Team Esbjerg, som efter en tæt kamp løb med sejren. Herefter spillede de mod Aarhus United, som besejrede de stærke midtjyder med et enkelt mål. Trods det nylige nederlag ved Final 4 er Carin ikke i tvivl om, at FCM kommer med fuld styrke i aften. 

"Man ved jo aldrig, hvordan et hold reagerer på et nederlag, men ofte er det jo sådan, at lider man et nederlag, kommer man tilbage til næste kamp med en endnu større vilje til at sejre. De har spillet uden Vicki (Veronika Kristiansen, red.) så jeg tænker, at det gør en forskel. Hun er højst sandsynligt med i dag,  og jeg tror, at de spiller som vanligt," siger Carin, der vendte tilbage til Viborg inden nytår efter at have holdt jul med familien. En velfortjent pause efter et flot VM for Carin og det svenske landshold, der blev nummer fire ved VM. Trods det, at Carin har været til landsholdssamling i december, og dermed har spillet en del kampe, er hun mentalt og fysisk klar til igen at trække den grønne trøje over hovedet. 

"Jeg ser super meget frem mod at spille igen. Det er godt og vel halvanden måned siden vi sidst har spillet, og jeg har været tilbage i noget tid nu og fået trænet med holdet. Det giver et boost at komme tilbage efter en slutrunde, særligt nu det gik godt. Der er ingen træthed at spore i kroppen, så jeg er klar," slutter Carin. 

Kampen mod FCM spilles i Ikast klokken 20.30. Har du ikke mulighed for at komme til kampen kan den følges på TV2 Sport.  

HUSK, at vi spiller hjemmekamp allerede på lørdag når Kastamonu fra Tyrkiet kommer på besøg. Det er første kamp i EHF Cuppens gruppespil, og vi glæder os til at byde velkommen i VIBOCOLD Arena. 

Billetter kan købes HER

 

0
0
0
s2smodern