Stine Bodholt er i dag blevet skrevet ind i landsholdstruppen ved VM i Tyskland. Stine var oprideligt udtaget til truppen, men måtte i første omgang melde fra grundet problemer med sit ene knæ. Siden er genoptræningen gået fremad, og Stine rejste sammen med resten af landsholdstruppen til Tyskland, hvor hun indtil nu ikke har været indskrevet i truppen. Tiden i Tyskland har Stine brugt på at genoptræne sit knæ under vejledning af landsholdets sundhedsstab, der nu har vurderet, at knæet er stærkt nok til igen at komme i kamp. 

"Det er rigtig dejligt, at Stine igen er klar til kamp efter en helt igennem professionel genoptræningsperiode. Der har været en god kommunikation mellem klub og landshold, hvilket har været altafgørende. Jeg glæder mig til at se Stine i aktion ved VM, og tror på, at det gavner os fremadrettet. Vi får en spiller hjem, der har fået spilsituationer i benene. Det er vigtigt for vores kommende kampe i ligaen og EHF Cup," siger Allan Heine efter indskrivelsen af Stine i VM-truppen. 

Stine tilslutter sig sine holdkammerater, Line Haugsted og Kristina Jørgensen, der fra turneringens start har været med i VM truppen. 

Danmark spiller 1/8 dels finale mod Tyskland søndag d. 10. december kl. 20.30. Her vil Stine være en del af truppen. 

Læs mere om indskrivelsen på DHFs hjemmeside HER

0
0
0
s2smodern