Vi er blot en enkelt kvalifikationsrunde fra at nå gruppespillet i EHF Cup, et af sæsonens mål. To kampe skal spilles før vi ved, om målsætningen om en plads i gruppespillet kan blive en realitet, og det er to svære kampe mod en klub, der ligesom Viborg HK, har stolte traditioner i Europæiske turneringer. 

Kroatiske HC Podravka Vegeta har som Viborg HK gennem årene deltaget i både EHF Cup og Champions League. Det er derfor også et hold, der kender det pres der hører til de europæiske turneringer, og kan håndtere det. 

Første opgør er i VIBOCOLD Arena lørdag d. 11. november, og her er målet, at få det bedst tænkelige udgangspunkt frem mod returkampen i Kroatien d. 18. november. 

"Podravka er et hold, der har international erfaring gennem mange år. Lidt ligesom os. De missede deres kvalifikation til Champions League og er derfor røget i EHF Cup. Jeg forventer at møde et Podravka hold, der er lidt i to udgaver. Et godt udebanehold, men et rigtig, rigtig stærkt hjemmebanehold. Derfor skal vi også gå til stålet i den første kamp på hjemmebane, så vi får det bedst mulige udgangspunkt til når vi kommer på udebane. Det bliver en god kamp, og en spændende kamp," siger Allan op til kampen. 

Allerede en uge efter første opgør mødes de to hold igen. I mellemtiden har Allan og pigerne også et møde med Aarhus United på programmet, og det er derfor en spændende og kamprig tid, vi går i møde inden jule- og landsholdspausen banker på. 

Kvalifikationen til gruppespillet i EHF Cup afhænger af resultaterne i begge kvalifikationskampe mod Podravka, da det hold, der samlet over de to kampe har det bedste resultat går videre. Derfor kan man efter første opgør ikke vide sig hverken sikker eller dømt ude, da alt kan ske. 

Første spadestik skal tages i dag, lørdag, hvor hjemmebanefordelen skal komme os til gode, og publikum til hjælp. 

Kampstarten er klokken 16.00 og har du ikke allerede købt billet kan det gøres HER

 

0
0
0
s2smodern