Kristina Jørgensen er udtaget til Klavs Brun Jørgensens endelige trup, som skal til VM i Tyskland. Det er første gang Jørgensen skal til samling med det danske A-landshold, og allerede ved udtagelsen til bruttotruppen gav Jørgensen udtryk for, at det var en stor overraskelse at være en del af bruttotruppen. 

"Jeg fandt ud af, at jeg var en del af bruttotruppen en dag jeg var til træning, og lige skulle tjekke vores træningsprogram på min telefon. Der lå¨en besked fra min agent, der ønskede tillykke. Jeg var mega overrasket og havde ikke forventet at blive udtaget til bruttotruppen, så det var mega fedt og jeg er rigtig glad for at være en del af bruttotruppen," sagde Jørgensen efter udtagelsen til bruttotruppen.

Nu er hun blandt de 16 spillere som skal til VM. 

Foruden Kristina Jørgensen skal også Stine bodholt og Line Haugsted afsted. Stine og Haugsted har været en fast del af landsholdet de seneste år, og har oparbejdet markante roller i både angreb og forsvaret. 

"Stine og Haugsted har begge været fast med omkring landsholdet den seneste tid, så vi havde nok lidt en forventning om, at de blev udtaget. I forhold til Jørgensen er det et bevis på den rivende udvikling hun har været igennem. Hun har fået en flot start i Viborg HK, og det er et stort skulderklar til hende at hun nu skal deltage i sin første slutrunde," siger Allan til udtagelsen af tre Viborg HK spillere.

Den fulde VM-trup kan ses HER 

Det er ikke kun i rødt og hvidt, at Viborg HK er repræsenteret ved VM, da også Carin Strömberg er udtaget til slutrunden og skal repræsentere Sverige. 

I Viborg HK er vi utroligt stolte af alle fire spillere, som vi ønsker alt det bedste til slutrunden. 

0
0
0
s2smodern