117.000 TV-seere var tunet ind på TV2 Sport, da vi på udebane mødte NFH d. 11. oktober, 2017. Det er seerrekord på TV2 Sport for samtlige 31 TV-kampe i både herre- og dameligaen for denne sæson. Selve kampen mellem to af herreligaens mastodonter, Aalborg Håndbold og KIF Kolding København kan ikke hamle op med kampen mellem Viborg HK og NFH. 

"Vi er rigtig stolte af at være blandt de to hold, der trækker flest seere hos Danmarks førende sportskanal. Det viser os, at det hårde arbejde vi ligger i træningshallen, i administrationen og til kamp er noget folk interesserer sig for. Samtidig sender det et godt signal til vores sponsorer om, at det kan betale sig at sponsorere Viborg HK. Der er rigtig stor eksponeringsværdi i at nå ud til så mange seere til én kamp," siger bestyrelsesformand i Viborg HK, Jørgen Hansen. 

Seerrekorden bygger videre på det stærke grundlag, som blev lagt i sidste sæson, hvor VIborg HK også var blandt seerslugerne i dameligaen. 18 gange blev Viborg HK vist på TV2s kanaler sidste sæson, og vi var dermed også den klub, der havde flest TV-kampe hos TV2. 

Allerede på mandag kan vi igen følges på TV2 Sport, når vi spiller mod Team Esbjerg i Esbjerg. Kampen starter kl. 19.30. 

0
0
0
s2smodern