Det er en af de helt sjove kampe, der i aften fløjtes igang i Aarhus.
Det er også en af sæsonenes mest omtalte kampe, da der længe har været diskussion om, hvem der skulle stå på den anden side af banen, når vi i aften trækker håndboldtøjet over hovedet og snører skoene. 

Nu ligger det endegyldigt fast, at Aarhus United ligger hus til kvartfinalen i Santander Cup. En kamp, som giver vinderen adgang til Final4 mellem jul og nytår. 

Kampe som disse er dem, som spillerne glæder sig allermest til, og som klubber rundt i landet lever og ånder for. Det er alt eller intet! 

"Det er en anden turnering vi skal ind og spille i aften. Pokalturneringen lever sit eget liv, og vi kan derfor ikke bruge stilling og resultater fra ligaen til så meget. Vi skal være klar til dagens opgave og ikke tænke på andet. Aarhus United er et godt hold, og præsterer vi ikke i dag, kan vi ryge ud af Santander Cup. Så vi skal være klar. Det er vi også," siger Allan Heine inden kampen.  

Line Uno glæder sig også til aftenens kamp.

"Et af vores mål for sæsonen er at komme i Final4, og det har vi chancen for at komme i aften når vi møder Aarhus United. Det er en knald eller fald kamp og derfor er der også meget på spil for os," siger Uno og fortsætter:

"Vi skal være skarpe i både forsvar, hvor vi skal have stoppet deres hurtige spil. Samtidig skal vi hold fokus på vores eget angrebsspil, hvor vi skal holde bolden i gang så vi spiller os til de gode chancer. Vi glæder os helt vildt!" 

Kampen spilles i Aarhus Stadionhal kl. 20.30 og vises på TV2 Sport. 

 

 

0
0
0
s2smodern