Der er lagt op til et vaskeægte håndbold brag, når Odense Håndbold gæster Viborg til første møde i denne sæson.

Sidste sæson mødtes de to hold op til flere gange i ligaen, Santander Cup og i slutspillet. Alle opgør på nær et enkelt med Viborg HK som sejrende hold. Siden seneste opgør, har Odense oprustet på de fleste positioner, og Pytlick har nu et mandskab fyldt med landsholdsspillere til rådighed. Alle besidder de fantastiske kvaliteter, men indtil nu har resultaterne svinget. Det ser dog ud til, at Odense Håndbold begynder at finde fodfæste, og senest besejrede de Silkeborg-Voel med et enkelt mål.

Fodfæste har Viborg HK også i ligaen, hvor truppen inden opgøret ligger på femtepladsen. Truppen bliver mere og mere sammentømret, og det er tydeligt at se, at timingen spillerne imellem bliver bedre og bedre. De nye i truppen har vist deres kvaliteter, senest med Jørgensens 13 mål i Ajax. Der er derfor lagt op til en tæt kamp med to mandskaber, der besidder mange af de samme kvaliteter med fantastiske skytter og god fysik.

”Det er et hold med lutter profiler. Godt nok har de i starten af sæsonen haft svært ved at finde hinanden, men det ser ud til, de er ved at have momentum nu med to sejre i træk, et noget bedre forsvarsspil og et mere effektivt angrebsspil. Jeg ser et Odense-hold i større balance end man tidligere har set, så jeg tror der venter en interessant og spændende udfordring i morgen,” siger Allan inden kampen.

Viborg pigerne kommer til kampen med selvtilliden i top ovenpå to storsejre i EHF Cuppen. Her fik Allan brugt hele truppen, og de unge viste, at fremtiden er lys i Viborg HK. Samtidig blev nogle af de spillere, der normalt spiller mange minutter hvilet og restitueret ovenpå et stramt kampprogram med vigtige kampe. Hurtigt efter det stod klart, at avancement i EHF Cuppen var på plads begyndte forberedelserne til kampen mod Odense, og taktikken er på plads.   

”Der er mange ting vi skal fokusere på. Vores defensiv skal stå godt, og vi skal være gode til at komme frem på deres super skytter. Omvendt skal vi også være dygtig med bolden, for de har nogle fantastiske kontrafløje og en stærk kontrafase, så vi skal være skarpe i alle spillets facetter mod så stærkt et hold,” siger Allan.

Spillerne kender hinanden godt på de to hold, og flere har spillet sammen på landsholdene. Derfor bliver det også spændende at følge de små kampe i kampen, der som regel følger med, når to mandskaber har et godt kendskab til hinanden. På bænken er der også et bekendtskab, som bliver spændende at følge, for med Odenses ankomst til Viborg, bliver der også et gensyn med Allans assistenttræner i forrige sæson, Bo Rudgaard. 

”Man tænker ikke så meget over, at vi arbejdede sammen sidste sæson. Det er mere lige inden, når man møder hinanden i hallen, at man bliver mindet om, at vi skal spille mod hinanden. Når først kampen er i gang vil vi jo bare vinde,” slutter Allan.

Kampen spilles i VIBOCOLD Arena, Viborg, og tegner til at blive en kamp med fantastisk stemning på tilskuerpladserne. Har du endnu ikke købt billet til kampen kan du stadig nå det HER.

Kampstart kl. 19.30.

0
0
0
s2smodern