Hun spiller i nummer 14, og i dag var hun også tæt på de 14 scoringer. Nips var i hopla mod EHF Cup modstanderen fra Mingachevir, der i dagens kamp ikke fik et ben til jorden, og måtte se sig slået 21-38. 

Fra start viste det sig, at vores piger var fysisk stærkere og hurtigere end Mingachevir, som på intet tidspunkt kunne hamle op med vores angrebsspil. Der skulle ikke mange afleveringer til, før fløjene kom til kvalificerede skud. Samtidig valgte Mingachevir ofte at stå fladt på vores bagspillere som kunne placere bolden hvor de ville i målet. 

Inden dagens kamp, havde Viborg Stifts Folkeblad taget en snak med Allan, hvor han nævnte, at vores kontrafase endnu ikke var kommet ordentligt i gang. Det kom den i dag, hvor særligt Nips udnyttede Mingachevirs langsomme tilbageløb og i dag scorede 11 mål. 

Hun blev derfor også kåret til kampens spiller af publikum, og var forståeligt glad efter kampen. 

"Jeg fik løbet en masse kontra, og det er jo dejligt lette mål at få. De løb overhovedet ikke hjem, og var knap ved midten når jeg løb tilbage i forsvaret, så de havde opgivet. Så nogle dejligt lette mål og dejligt det lykkedes i dag. Det er super vigtigt at vi får så god en start på EHF, for vi tager målene med videre til i morgen. Et dejligt forspring, og nu skal vi bare afsted igen i morgen og tænke som om der står 0-0. Forhåbentligt får vi også en stor sejr i morgen."

Forsvarsmæssigt var det tydeligt, at vi fysisk var Mingachevir overlegne i dag, og de havde meget svært ved at komme til gode chancer. Rikke Poulsen stod hele første halvleg, og måtte nøjes med at hente bolden ud af netmaskerne 8 gange. Lige så stille kunne Allan også gøre brug af bredden i truppen, og blandt andet give spilletid til unge Anne Hykkelbjerg, der gik ind og greb et langskud fra modstanderen, da denne hoppede til skud en meter fra Anne. Så var hun i gang, og alle de unge i truppen fik pænt med spilletid.

Inden kampen havde Allan et ønske om at lave en tidlig knockout på kampene, og det må siges at lykkes for holdet i dag. 

"Vi lykkes rigtig fint i første halvleg, hvor vi vil lave en tidlig knock-out og kontrol med kampen. Vi fik bragt mange i spil og mange fik lavet mål og vi fik prøvet forskellige forsvarsformation af, så i bund og grund er vi fint tilfredse," sagde Allan efter kampen. 

I morgen spilles returopgør, og med en 17-måls føring burde avancementet være i hus. Det skal dog gøres færdigt, og klokken 15.00 vil pigerne igen stå klar til at give den hele armen. 

Kampens spiller blev fortjent Nips! 

0
0
0
s2smodern