Et point i lommen efter gyser mod NFH

Der blev ikke givet ved dørene i dagens kamp mod NFH, hvor begge hold kæmpede om hver en bold, og skiftedes til at straffe hinandens fejl. NFH er kendt for deres hurtighed, og i første halvleg var det tydeligt, at Allan og pigerne var klar på dette, og opmærksomme på at komme hjem og stå etableret. Med høj koncentration kom vi hurtigt foran 0-2, og føringen holdt det meste af anden halvleg. Til tider kom føringen op på fire mål, men som kampe er flest, kan man ikke regne sig for sikker før sidste fløjt.

I samme sekund som første halvleg blev fløjtet af, udlignede hjemmeholdet, og vi gik til pause med resultatet 17-17.

"Jeg synes vi spiller rigtig flot defensivt og offensivt de første tyve minutter af kampen. Vi har fine skud og kommer hjem og står i hulen, så Nykøbing ikke kan få gang i deres kontrafase. De sidste ti minutter i anden halvleg straffer de os når vi laver fejl" sagde Rikke Poulsen efter kampen.

Poulsen kom på mål ca. midt i første halvleg og gjorde en rigtig fin figur. I angrebet var første halvleg preget af flotte indspil til Stine Bodholt, der scorede på chancerne eller fightede sig til straffe. Samtidig var der flotte skud fra bagkæden, men desværre ramte vi ofte stolpen i de perioder, hvor vi mest kunne bruge et mål, og lige så stille sneg der sig fejl ind.

I anden halvleg kom vi atter foran fra start, men lige så hurtigt som vi havde skabt en føring, lige så hurtigt fik NFH spist den. Da hjemmeholdet fik straffekast og vi samtidig fik en udvisning var Rikke på pletten og nuppede skuddet, hvilket gav en energi til holdkammeraterne.

"I anden halvleg bølger kampen frem og tilbage. Nykøbing bliver ved med at løbe os ned med deres hurtige midte og kontra. Jeg synes egentlig det er det, som de får mange af deres mål på. Jeg synes også vi til tider bliver lidt ukoncentrerede i forsvaret, for vi ved jo, at Westberg skal skyde, men vi er ikke altid helt klar. Jeg kunne godt have tænkt mig, at vi havde stået mere kompakt og udfordret dem på backen, så de får skud ud ad i banen istedet. Vi er til gengæld rutinerede de sidste tredive sekunder af kampen, hvor der er arm på vores angreb, men vi formår at holde på bolden og undgå, at de kommer til skud. Jeg er selvfølgelige ærgerlig over, at vi ikke får to point" slutter Poulsen.

Kampen mod Nykøbing ender 30-30.

Ærgelsen over ikke at få begge point i dag skal lige have lov at lægge sig, men allerede lørdag skal vi i aktion igen, når Mingachevir fra Azarbaijan kommer til Viborg.

Vi glæder os til at få gang i EHF Cuppen, og håber på stor opbakning i VIBOCOLD Arena.

Billetter kan købes HER og gælder både til lørdagens og søndagens opgør mod Mingachevir.