Revanchens time er kommet

Vi ligger side om side i tabellen, hvor kun et enkelt point skiller os fra lørdagens modstander, København Håndbold. Sidste sæson var det København Håndbold der havde overtaget, men en ny sæson er i gang og vi skal have revanche.
Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en fantastisk kamp. 

"København Håndbold har fået en god start på sæsonen og har vist højt niveau de seneste kampe, så vi skal være klar på lørdag. Det er vi også. Vi har trænet godt frem mod kampen og får lige så stille styrket timingen spillerne imellem og i vores forsvarsspil," siger Allan efter dagens træning.

Med placering som henholdsvis nummer 4. og 5. i ligaen, tegner weekendens kamp til at blive en tæt affære, og hjemmebanen vil endnu en gang være en vigtig faktor for de grønblusede. 

"Det er så vigtigt med en god hjemmebane, og det har vi i VIBOCOLD Arena. Til sæsonens første hjemmekamp var fremmødet virkelig flot og det kunne mærkes på banen. Det giver lige det ekstra, at man ved publikum er med os, og hjælper os. Vi håber selvfølgelig på, at hallen igen er fyldt på lørdag. Og så har vi jo en revanche til gode fra sidste sæson!" siger Allan.  

HTH GO Ligaen er utroligt tæt denne sæson, og håndboldeksperter landet over har svært ved at spå medaljernes placering, da der er rigtig mange bejlere. Derfor er hvert et point vigtigt. På lørdag vil to point på kontoen betyde, at vi flyttes fra 4. pladsen til 1. pladsen, som lige nu indtages af Team Esbjerg. 

Kampen mod København Håndbold er en TV kamp, og vi håber at se rigtig mange i VIBOCOLD Arena. 

Viborg HK har Danmarks bedste hjemmebane. Lad os vise det i morgen. 

Inden kampen er der børnedag i hal 2. Se mere HER