28-29

Det smertelige resultat sender Viborg HK ud i en bronzekamp i stedet for den guldkamp, som det i stort set hele kampen så ud til, at vi skulle spille.

Et kæmpe drama udspillede sig her til aften i VIBOCOLD Arena, hvor semifinalen mellem Viborg HK og Team Esbjerg i Bambusa-kvindeligaen blev afgjort.

Viborg HK har godt fat om kampen indtil ca. 8 minutter inden slutfløjtet, hvor kampens spiller, Line Haugsted, der også blev topscorer for Viborg HK med 8 mål, udgår efter en hård tackling, der resulterer i det, der i skrivende stund virker til at være en alvorlig skulderskade.

Line Haugsted spillede et brag af en kamp ligesom flere andre af de grønblusede, der i samlet flok sendte Esbjerg til en hurtig timeout foranlediget af en 4-målsføring allerede efter få minutter. Dette stoppede dog ikke Viborg pigerne, der gik til pause med en føring på 18-14.

I anden halvleg bliver Viborgs føring mindre, men truppen har alligevel kontrol med kampen, men da Haugsted udgår, haler Esbjerg ind mål for mål, og i slutningen af kampen formår Team Esbjerg at bringe sig foran og vinder altså med blot et enkelt mål.

 

Fantastisk kulisse – enorm skuffelse

Efter kampen er skuffelsen enorm, fortæller Jakob Vestergaard:

´Det er virkelig svært lige nu. Vi taber med 1 mål i en helt fantastisk kulisse i VIBOCOLD Arena. De små hår rejste sig, da vi kom ind i hallen i dag og også undervejs, for det var virkelig en fantastisk arena at træde ind i, og vi blev båret frem af en vild begejstring og opbakning, og kvittere også med en eksplosiv start.

Vi stempler jo virkelig ind og klæder nærmest Esbjerg af i den første del af kampen. Vi er foran på rigtig mange parametre, holder os til planen og har godt styr på kampen. I anden halvleg får vi lidt flere problemer, og Haugsted går ud, og det ryster os selvfølgelig. Det betyder også, at de af flere årsager kommer ind i kampen, og ufortjent vinder Team Esbjerg kampen.

Konsekvenserne af det, er jo kæmpestore, så det er meget ærgerligt, at vi ikke får en fortjent sejr.

Vi er meget kede af, at det ikke er os, der skal spille finale, men vi er trods alt meget stolte af den måde, vi leverede på i dag´.

 

Viborg HK skal spille bronzekamp på tirsdag den 24. maj ude mod enten Odense Håndbold eller Herning-Ikast Håndbold, som skal ud i en 3. semifinale på lørdag. 2. bronzekamp skal spilles i VIBOCOLD Arena den 28. maj. 

 

Kampens mål:

Moa Högdahl 2 mål

Mathilde Rivas-Toft 2 mål

Kristina Jørgensen 3 mål

Line Haugsted 8 mål

Tonje Enkerud 3 mål

Thilde Frandsen 2 mål

Camilla Fangel 4 mål

Ida-Marie Dahl 4 mål

                                                           

0
0
0
s2smodern

Inden aftenens afgørende semifinale mod Team Esbjerg har vi mødt cheftræner Jakob Vestergaard til en snak om truppens tilstand og forventninger til topopgøret.

 

´Alle mand er friske – og det er jo et godt udgangspunkt især efter en periode, hvor vi har været ramte af flere småskader.

Sara Hald er med igen, og Moa Högdahl kan vi også tildele spilletid, så det giver lige lidt ekstra ressourcer, hvilket er kærkommen, for vi har været meget i brug på det seneste – men til spørgsmålet om, hvorvidt vi er klar … og om vi er trætte .. dertil vil jeg sige stort og tydeligt JA og NEJ.

JA - vi er max klar, og vi glæder os vanvittig meget til at spille semifinale.

NEJ – vi er ikke trætte. Vi er sultne efter at spille os i finalen.

Vi har haft en god træning og en god taktik i går, så med den ret begrænsede tid, vi har og har haft at gøre med siden EHF Final4, synes jeg, at vi er klar og velforberedte.

Team Esbjerg kommer til Viborg for at sikre sig en finaleplads, og holdet er uden tvivl under et vanvittigt stort pres, men det tænker jeg egentlig også, at vi er, så jeg er ikke i tvivl om, at der vil blive gået til stålet i aften.

Begge hold vil SÅ gerne i finalen.

Opskriften på at komme i finalen ligger i, at vi skal lave få tekniske fejl, lykkes med vores kontra og præstere en stærk defensiv. Desuden bliver det afgørende, at vi kan løse deres 6-0 forsvar, deres 5-1 forsvar og deres 5-1 forsvar, hvor de ligger - formentlig Sanna Solberg - skævt over på vores venstre back. Vi skal også kunne løse deres 7 mod 6, som de kommer tilbage i kampen med, da vi mødtes i Esbjerg, så der bliver lidt at holde øje med.

Jeg forventer, at det bliver tæt, og muligvis bliver det de helt små marginaler, der kommer til at afgøre udfaldet, så mon ikke der venter en nervepirrende semifinale med virkelig attraktiv seværdig håndbold.

At vi tog det ene point i Esbjerg i første semifinale betyder, at der er én kamp, og det er i aften. Havde du spurgt mig inden slutspillet, om jeg kunne leve med en afgørende semifinale mod Esbjerg i VIBOCOLD Arena, havde jeg sagt JA TAK.

0
0
0
s2smodern

Tyskerne var for stor en mundfuld

- sølv til Viborg i European League

 

Viborg HK mødte sin overmand i finalen, - på alle positioner, og det resulterede i et nederlag på 20-31 over tyske Bietigheim.

Det storspillede mesterhold, der nu kan bryste sig af ikke at have tabt 50 kampe i træk, splittede Viborg HK´s forsvar ad, og defensivt lukkede tyskerne af i en grad, der gjorde Viborgs angrebsspil mere end svært at få til at fungere.

 

´Bietigheim var bare meget, meget bedre end os i dag´ siger Jakob Vestergaard efter kampen og fortsætter tydeligt skuffet over nederlaget:

´Sikke en røvfuld. Det var en hård kamp og en hård afslutning på en fra vores side ellers yderst velspillet europæisk turnering. Vi har spillet på et højt niveau igennem hele European League turneringen – bare ikke lige i dag, og det er selvfølgelig brandærgerligt. 

Vi bliver klædt af – og vi laver for mange fejl. Vi får faktisk en god start, men det bliver ret hurtigt tydeligt, at de har meget mere at byde på end os´.

 

Line Haugsted var også skuffet efter finalenederlaget, men måtte også bare erkende, at Bietigheim var langt overlegne.

´Vi blev jo kørt over – de var bare sindssyg dygtige til at læse spillet. De går frem og ramme os - hele tiden - og det tager farten og rytmen ud af vores spil. Selvfølgelig er jeg ærgerlig, men vi kunne bare ikke løse det i dag.

 

Tak til Viborg

I ugen op til den store finaleweekend har der været kæmpet administrativ for at få turneringen til at spille både på og udenfor banen, og der har været arbejdet hårdt for at få gang i billetsalget. En weekend fuld af konfirmationer og en international turnering, som nogle har svært ved at forholde sig til, blev præsenteret som en del årsagerne til det manglede billetsalg. Da finalen endelig blev skudt i gang, var sæderne dog fyldte og stemningen i top, hvilket også cheftræner Jakob Vestergaard også fremhæver i evalueringen af kampen:

´Der var et perfekt set-up. Vi har oplevet en vanvittig god opbakning i både semifinalen og finalen, og det er simpelthen så fedt at spille på hjemmebane. Derfor ærgrer det mig også, at vi så ikke leverer en bedre præstation i dag, så publikum havde fået lidt mere valuta for pengene, for stemningen var helt i top, og det vil vi gerne takke for´.

 

Topscorer – en holdpræstation

Kristina Jørgensen blev Viborg HK's topscorer med fem mål og blev også topscorer i hele EHF European League turneringen med 72 mål. En titel der glæder hende – trods alt:

´Selvfølgelig er jeg glad for og stolt over at være turneringens topscorer, men jeg havde godt nok hellere byttet min titel ud med titlen som vinder.

Selvom det er mig, der får anerkendelsen, må jeg også bare sige at den ligesom alt andet i håndbold handler om holdet. Jeg kan takke mine holdkammerater for at spille mig god og sætte mig i positioner, hvor jeg kan scorer – så det er reelt en holdindsats´.

 

På onsdag er der topkamp i VIBOCOLD Arena igen, hvor Viborg HK spiller semifinale i den danske liga mod Team Esbjerg. Kampen fløjtes i gang kl. 20.30 og en sejr betyder, at Viborg HK sendes direkte i finalen - uafgjort eller nederlag vil tvinge os ud i en 3. semifinale i Esbjerg.  

0
0
0
s2smodern

 

Efter en 4-måls sejr (28-24) over rumænske Baia Mare er Viborg HK klar til EHF European League finalen søndag, hvor de skal møde det storspillede tyske mesterhold Bietigheim.

 

Flyvende start

På blot få minutter spillede de grønblusede sig til en drømmestart i semifinalen mod Baia Mare, og Viborg bragte sig foran 3–0. Dette resulterede i, at udeholdet så sig nødtaget til at bruge sin første timeout, hvilket dog ikke ændrede meget, og Viborg havde en massiv overhånd i kampens start.

Med en pauseføring på 3 mål (16-13) havde rumænerne fundet mere rytme i sit spil i løbet af 1. halvleg.

I 2. halvleg fik Baia Mare endnu mere styr på spillet og indhentede Viborg HK, så rumænerne blot var bagud med et enkelt mål fire minutter inde i 2. halvleg.

Viborg HK bragte sig igen i en god position med en 6-måls føring midt i anden halvleg. Nok engang indhentede Baia Mara en smule, men de kunne ikke stille meget op mod Viborg HK, der vandt semifinalen 28 - 24.

 

Finaleklar

Dermed er Viborg HK i finalen i European League, og den skal spilles på hjemmebane i VIBOCOLD Arena søndag kl. 18.00, og det er lidt af en drøm for både spillere og træner.

´Jeg glæder mig helt vildt, og jeg er meget stolt over, at vi har spillet os i finalen, og ikke mindst er det jo fantastisk, at det sker på hjemmebane´, siger Camilla Fangel efter kampen.

´Det er virkelig stort for Viborg – både for byen og holdet – at vi har fået værtskabet på denne turnering, så jeg er selvfølgelig glad og stolt over, at vi nu kvitterer ved at spille os i finalen, og så håber jeg bare på, at hele byen kommer i hallen i morgen og hjælper os, for det får vi brug for, når vi skal møde Bietigheim´.

 

Mesterhold venter os i finalen

I morgen kl. 18.00 venter Bietigheim, og det bliver en virkelig svær kamp, for tyskerne spiller på et meget højt niveau i denne sæson og har faktisk ikke tabt en eneste kamp i sæson 2021/22, og truppen er ubesejret imponerende 47 kampe i streg. Det håber vi, at Viborg Hk kan lave om på, og om den kommende finale siger Ida-Marie Dahl:

´Jeg forventer, at det bliver en hård kamp, men vi vil give alt, hvad vi har, for det vil være helt fantastisk for os, hvis vi kan løfte EHF pokalen – og så endda på hjemmebane´.

 

Cheftræner Jakob Vestergaard ser frem til at møde tyskerne, hvoraf han kender mange af dem fra sin egen tid som træner i Tyskland.

´Det bliver sjovt at spille mod Bietigheim, og det bliver meget udfordrende. Jeg kender flere af spillerne ret godt og også deres træner, så jeg ved, at vi hele tiden vil prøve at være lidt foran hinanden taktisk.

 Det er meget specielt at vi skal spille finale i morgen. Det er noget alle trænere og spiller drømmer om og kæmper for, og at vi får lov at gøre det i VIBOCOLD Arena – det er fantastisk.´.

Vil du opleve finalen? Så er det søndag kl. 18.00 i VIBOCOLD Arena, og billetterne købes på shop.vhk.dk

Foto: Johnny Pedersen

0
0
0
s2smodern

SÅDAN💪

Vi tager ét point med fra Esbjerg i første semifinale efter en ekstrem spændende og tæt kamp, hvor vi spiller lige op (31-31) med et af Europas bedste hold.

 

Dermed vil en sejr i VIBOCOLD Arena på onsdag sende os direkte i finalen, og det er et godt udgangspunkt, siger cheftræner Jakob Vestergaard efter kampen:

 

´Vi fik det, som vi kom efter.

 

Med 1 point i bagagen herfra betyder det forhåbentlig, at vi kan afgøre det på hjemmebane den 18. maj, så det kan vi næsten ikke have ønsket os bedre..

 

Vi leverede en god kamp. Vi har været lidt ramte på ressourcerne, og i dag kæmper vi bare røven ud af bukserne, og det bliver vi belønnet for, så jeg er godt tilfreds´.

 

Kampens 31 mål blev sat ind af:

Thilde Frandsen 6 mål

Lærke Nolsøe 6 mål

Line Haugsted 6 mål

Kristina Jørgensen 5 mål

Mathilde Rivas-Toft 4 mål

Ida-Marie Dahl 3 mål

Tonje Enkerud 1 mål

 

Det uafgjorte resultat betyder også, at det dermed er 3. gang i træk i denne sæson, at Viborg HK tager point mod Team Esbjerg.

 

I weekenden spiller Viborg HK om et af håndboldens helt store trofæer: European League, og hele truppen håber på, at rigtig mange vil møde op og heppe på de grønne.

Viborg HKs første kamp i finaleweekenden er lørdag mod Baia Mare kl. 18.00, og søndag er der bronze- og guldkampe.

 

2. semifinale mod Team Esbjerg skal spilles i VIBOCOLD Arena onsdag den 18. maj kl. 20.30.

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Viborg HK har som det eneste hold i gruppespillet vundet begge sine kampe over Team Esbjerg (34-30 ude og 36-29 hjemme). Dermed kan man godt foranledige sig til at tænke, at Viborg HK er favoritter.

Helt sådan forholder det sig dog ikke!

De grønne møder i aften et Esbjerg mandskab, der leverer håndbold i topklasse. Team Esbjerg satte en tyg streg under truppens aktuelle niveau, da de netop kvalificerede sig til Final4 i Champions League i weekenden – og mon ikke det er en præstation, der giver et enormt selvtillidsboost forud for første semifinale i Bambusa-kvindeligaen, der skydes i gang kl. 20.00 i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Om udsigten til aftenens kamp og hvem, der har favoritværdigheden, siger Jakob Vestergaard:

´Vi glæder os helt vildt. Det er jo de her få kampe, hvor det hele skal afgøres, og vi er superglade for, at vi efter en god sæson nu skal spille semifinaler.

Vi skal ned og matches mod et af de absolut bedste hold i Europa, og det er vi lykkedes ret godt med tidligere, så det er selvfølgelig vores håb, at vi kan gøre det igen.

Esbjerg står godt til os, og vi ved, at et af succeskriterierne bliver, om vi kan få meget fart på og løbe med dem, og så skal vores defensive selvfølgelig fungere.

Vi indtager gerne underdog rollen i aften – sådan må det være, og det har jeg det fint med. Det bliver virkelig svært at starte på udebane mod et meget velspillende Esbjerg hold, men jeg er fortrøstningsfuld – det er jo altså samme hold, som vi vandt over for 1,5 måneder siden, og det fokus skal vi lige holde fast på. ´

 

Status på truppen

Team Esbjerg råder over flere virkelig dygtige spillere, og det samme gør Viborg HK, og hvis Anna Kristensen holder målet rent, Lærke Nolsøe og Kristina Jørgensen får gang i deres fantastiske parløb, Ida-Maria Dahl rammer dagen med kontra og skarpe afslutninger, Line Haugsted og Camilla Fangel lukker af i forsvaret – hvis det hele går op i en højere enhed, er det ikke mange hold, Viborg HK ikke kan slå.

Ovennævnte profiler skal dog også levere på topniveau i en semifinale mod Team Esbjerg, hvis vi skal have en chance, og dermed skal alle mand som absolut minimum være klar til kamp.

Den seneste periode har været præget af både store og små skader, hvilket forståeligt nok har givet anledning til bekymring for Jakob Vestergaard, men heldigvis kan både Camilla Fangel og Line Hausgted meldes klar, mens Sara Hald er tvivlsom. Signe Vetter er ude, og det er Moa Högdahl jo desværre også med en skadet tå, mens Maria Fisker også sidder ude – dog i lykkelige omstændigheder.

Line Haugsted blev tildelt en hård tackling i kampen mod NFH, der gik ud over hendes skulder. Derfor var Hausted ikke på banen i Odense og heller ikke i pokalkampen mod Aalborg, men efter en blokade og nogle dages hvile, er hun klar til kamp i aften:

´Min skulder havde brug for noget ro, og jeg tror, at det var godt givet ud, for nu er jeg klar til at tage fat i aften, og det glæder jeg mig. Det er jo kulminationen på hele sæsonen, vi er inde i nu, så selvfølgelig er det dejligt, at jeg kan være fuldt ud med igen, siger Line Haugsted.

Presset hviler på Esbjerg i aften, og Line Haugsted mener bestemt, at Viborg HK har en chance og som hun for nyligt med et smil og et træk på skulderen sagde til Bent Nyegaard, der mente, at det ville være ´den helt store overraskelse´, hvis Viborg HK ville komme i DM-finalen:

´Vi har haft et rimelig godt tag på Esbjerg´.

 

Lad os håbe at de grønne også har et godt tag på dem i aften. Kampen fløjtes i gang kl. 20.00 og vises på Tv2 Sport.

0
0
0
s2smodern

Allerede inden aftenens opgør mod Odense havde begge hold kvalificeret sig til semifinalerne, og dermed var der reelt ikke noget at kæmpe om i aften.

Derfor havde Jakob Vestergaard også allerede inden kampstart gjort det klart, at det vigtigste for ham og truppen ville være at komme skadefri igennem kampen og få fordelt ressourcerne sådan, at de kan stå stærkest muligt til den vigtige første semifinale på onsdag i Esbjerg.

Ingen af ønskerne blev dog desværre opfyldt.

 

 

Det blev en dyr kamp for de grønne

Allerede inden kamstart stod det klart, at hverken Line Haugsted eller Camilla Fangel ville komme på banen i dag. For Line Haugsteds vedkommende er det hendes skulder, der driller, men Fangel må se sig slået ud af en fiber. Desuden er Moa Högdahl som bekendt stadig ude, og dermed var truppen fra start betydelig reduceret. Værre blev det, da bagspiller Signe Vetter vred om på sin fod under opvarmning – så var Viborg HK nede på 11 mand ved kampstart. Signe Vetter blev kørt på skadestuen umiddelbart efter og fik taget et røntgenbillede, der heldigvis ikke viste brud på foden. Dermed er der tale om en kraftig forstuvning, hvilket også er slemt nok, da det helt sikkert betyder, at hun er ude i flere uger.

 

Men det stopper ikke her.

 

Kort tid inde i første halvleg bliver Sara Hald ramt i ansigtet i en forsvarsduel med Odense spilleren Maren Aardahl, og Hald skiftes ud. Hun har pådraget sig en flænge i læben og bliver syet på stedet af en læge. Hun kommer tilbage på bænken men ikke på banen igen i første halvleg, og efter pausen kommer hun ikke tilbage, og hun skal observers for hjernerystelse, fortæller Jakob Vestergaard efter kampen.

 

Imponerende indsats af de grønne

Ved pausen er Viborg HK dog stadig meget imponerende helt med i kampen, og er blot bagud med et enkelt mål, hvilket i høj grad kan tilskrives en formidabel indsats af Anna Kristensen i målet og en kæmpe stor portion vilje og kampgejst fra den trup, der er tilbage.

Kampens resultat 30 – 21 er mindre vigtig, siger cheftræner Jakob Vestergaard efter kampen og supplerer:

´Vi leverer en virkelig god indsats - især i første halvleg, hvor vi spiller, ligesom vi ønsker, og får dem derhen, hvor vi vil have dem, men det er klart, at med blot to spillere på bænken, er der ikke mange at skrifte med, og derfor løbet vi simpelthen også tør for kræfter.

Jeg har masser af roser til spillernes fightervilje i aften og med de ressourcer, der var til rådighed, leverede vi en rigtig god indsats´.

 

Kristina Jørgensen blev aftenens topscorer med 9 mål.

 

Mens aftenens kamp i Odense var uden betydning, ser det ganske anderledes ud på onsdag, hvor Viborg HK spiller første semifinale i Esbjerg kl. 20.00, og i weekenden 14. og 15. maj spilles Energi Viborg EHF Finals i VIBOCOLD Arena, mens 2. semifinale spilles på hjemmebane den 18. maj kl. 20.30. Billetterne til både EHF Finals og semifinalen købes på shop.vhk.dk 

 

 

´

0
0
0
s2smodern

deViborg HK har sikret sig en plads i DM-semifinalen, så i aften spiller Viborg HK det, der på papiret er en ubetydelig kamp, og med en kalender, der i flere måneder har budt på et tætpakket kampprogram og med udsigt til sæsonens vigtigste kampe, bliver ressourcedisponeringen et af de væsentligste fokuspunkter, fortæller cheftræner Jakob Vestergaard forud for aftenens opgør mod Odense i Sydbank Arena:

´Vi har jo igennem en ret lang periode haft virkelig mange kampe. Flere uger har budt på både to og tre kampe, og det kan vi altså godt mærke. Der er en del spillere, der døjer med noget, så når jeg siger, at vi gerne vil vinde, følges det ønske op af, at vi også bliver nødt til at passe på vores spillere og bruge ressourcerne bedst muligt – også i forhold til, at vi står overfor en meget vigtig semifinale på onsdag i Esbjerg, dernæst en meget vigtig finaleweekend i VIBOCOLD Arena, hvor vi spiller Energi Viborg EHF Finals og dernæst en semifinale hjemme mod Esbjerg den 18. maj. Vi bliver derfor nødt til at spille, så vi har forudsætninger for at stå skarpt til såvel Team Esbjerg og Baia Mare, og det vil også afspejle sig i mine dispositioner. ´

Selvom der bliver talt en del om andre kampe end lige netop den, truppen er på vej til at spille i aften, pointerer Jakob Vestergaard, at forberedelserne og taktikken er på plads:

´Vi skal se, om vi kan finde to mål mere end sidste gang, vi mødte Odense. Der spillede vi faktisk en fremragende kamp, men vi mistede den til slut og ender med et ærgerligt 1-måls nederlag.

Det bliver vigtigt for os, at vi er aggressive defensivt, for vi ved, at vi lukker godt af, når vi er aggressive, mens vi skaber huller, hvis vi bliver passive.

Vi vil også gerne have nogle af de ting, vi har trænet på længe, prøvet af i aftenens kamp. Vi har fx igennem længere tid trænet 7 mod 6, uden at vi har fået det til at sidder lige i skabet, og jeg vil ikke afvise, at vi prøver af´, afslutter cheftræneren.

 

Odense Håndbold vs. Viborg HK spilles i Sydbank Arena kl. 20.00. Følg kampen på Viborg Stifts Folkeblad og i Tophåndbold app´en.

0
0
0
s2smodern

Efter en 6-måls sejr over Nykøbing Falster Håndbold (28-22) i VIBOCOLD Arena har Viborg HK netop sikret sig en plads i DM-semifinalen, og efter kampen er det en glad, stolt og lettet cheftræner, Jakob Vestergaard, der har masser af roser til sit hold:

´Jeg vil gerne uddele kæmpe ros til hele holdet. Vi har virkelig mange, der stempler ind i aften.

Kristina Jørgensen spiller fuldstændig fremragende, står for 12 mål, og hun bliver fuldt fortjent kampens spiller. En anden, der bestemt også kunne være løbet med den titel, er Anna Kristensen – hun står vanvittig godt, og har bestemt også en stor andel i sejren i aften. Thilde leverer virkelig godt, Lærke gør også, og Haugsted ... og sådan kan jeg egentlig blive ved.

I dag efterleves taktikken til UG, og det betyder også, at de får svært ved at score mål, og det, der så ryger igennem forsvaret, tager Anna.

Det er på alle måder en rigtig dejlig aften.

Det var helt fantastisk at spille i sådan en kulisse, hvor man virkelig kunne mærke, at det var revanchetid. Vi taler ofte om Nykøbing Falsters hjemmebane, og ja vist er den god, og vist kan den virke lettere skræmmende, men i aften viste vi, at vores hjemmebane er både større og vildere – hold nu op altså – der var mennesker og opbakning overalt. Det var mega mega fedt, og det er altså ikke en ubetydelig faktor at have sådan en hjemmebane.

Jeg er både glad, stolt, lettet. ´

 

Kampens mål:

Kristina Jørgensen, 12 mål

Lærke Nolsøe, 4 mål

Thilde Frandsen, 4 mål

Line Haugsted, 4 mål

Mathilde Rivas.-Toft, 2 mål

Tonje Enkerud, 1 mål

Sara Hald, 1 mål

0
0
0
s2smodern

Et sponsorat og medlemskab af en erhvervsklub er en attraktiv og effektiv måde at kunne kombinere markedsføring, netværksmuligheder og oplevelser.

Viborg HK og Viborg Golfklub har begge veletablerede erhvervsklubber, som i dag tilbyder en lang række arrangementer, events og netværksmuligheder. Men for at kunne give sponsorerne en endnu større værdi af deres sponsorater, er der indgået en ny samarbejdsaftale mellem de to erhvervsklubber, som giver mulighed for flere og større events og arrangementer, og som åbner dørene for et endnu større og stærkere netværk for de enkelte sponsorer.

De nye muligheder og det større udbud, som samarbejdet medfører, giver grobund for at kunne tiltrække flere nye sponsorer til netværket. Til gavn for både sponsorerne og klubbernes økonomi.

– Et stærkt erhvervsnetværk spiller en stor rolle for vores klub, og vi vil gerne give vores sponsorer så meget tilbage som muligt. Det tror vi på, at dette nye samarbejde kan være med til, siger formand for Viborg Golfklub, Mogens Andersen, som glæder sig til samarbejdet.

Med det nye samarbejde tæller de to erhvervsklubber tilsammen over 300 medlemmer.

0
0
0
s2smodern

Underkategorier