Vigtig sejr i sæsonens første kamp

Var du i hallen fredag aften, så bankede dit hjerte måske lidt ekstra af ren spænding, for hold da op en tæt og spændende kamp, der blev spillet i BioCirc Arena. Heldigvis endte det ud i en sejr på 30-29, og vi kan nu ånde lettet op.

Cheftræner Ole Bitsch er selv både stolt og lettet:

"Jeg synes det er stærkt af så ny en gruppe, i en kamp med så meget modvind, hvor vi kæmpede meget med at finde løsninger i vores defensiv overfor deres 7 mod 6, at vi trods alt evner at stå så meget sammen og kæmpe til det sidste fløjt. Det gør mig rigtig stolt, og det viser, at vi på selvforståelsen har flyttet på nogle ting, at vi er der for hinanden og virkelig kæmper for holdet og den grønne trøje.

Og så er det klart, at det var en mega forløsning at løbe afsted herfra med 2 point i den første kamp mod et rigtig fint Horsens hold, der udfordrer os primært med deres 7 mod 6.

Så alt i alt er jeg utrolig stolt over, at vi står her og har hevet 2 point i land. Personligt, er det også rart for mig ovenpå en turbulent opstart, hvor jeg har været meget væk, men super godt arbejde af pigerne."

Kampens spiller blev Marielle Martinsen med sine 6 mål.

Næste hjemmekamp er onsdag d. 13/9 kl. 18.30 mod København Håndbold.