Vigtig sejr i et intenst opgør

Forinden aftenens opgør var der lagt op til en vanvittig spændende og vigtig kamp for begge hold.

I løbet af de første 7 min er det Aarhus United, der kommer bedst fra start, ikke mindst i form af Sabine Englert på mål, der starter rigtig godt ud.

Derefter sætter Moa Högdahl en stor fed streg under, at hun er tilbage på fuld power med 2 mål og 1 assist, der forvandler resultatet til 4-4. Selvfølgelig suppleret med Kaysen, der får taget et par gode bolde i målet. Ved stillingen 6-6 redder Ida Kaysen endnu et skud, og derefter går det hurtigt i den anden ende, hvor Hovden reducerer til 6-7.

Efter 20 min står Kaysen med 43 % og kampen er helt lige 9-9. Det er tydeligt, at kampen har stor betydning for begge hold. Der bliver virkelig gået til stålet og kastet sig efter enhver bold.

De sidste 3 min af første halvleg slipper Aarhus United bedst afsted med, hvorfor vi går til pause bagud med 2 mål.

I anden halvleg fortsætter Kaysen, hvor hun slap, hvilket gør, at vi hurtigt får reduceret til 15-15 ved først Maria Stokholm (Fisker) og dernæst Sara Hald.

Også Christina Pedersen viser fremragende spil i både første og anden halvleg med fine scoringer og flot assistspil.

Efter 45 min er vi for første gang i kampen foran med 3 mål ved stillingen 22-25, og 50 min inde i kampen har Aarhus mulighed for at komme bagud med blot en enkelt på straffe, men også denne bold snupper en storspillende Ida Kaysen i målet.

Med 4,5 minutter tilbage af kampen skyder Christina Pedersen os foran med 4 mål, der for alvor giver en tro på sejr.

Vi vinder 27-30 over Aarhus United og overtager dermed 2. pladsen i slutspilspuljen her efter 3. runde.

Kampens spiller blev idag Sara Hald med 9 flotte scoringer, der også spillede en stor kamp i forsvaret. Derudover vinder Ida Kaysen målmandsduellen og ender med en redningsprocent på 36, mens flere af spillerne leverede flotte præstationer i dag.

Næste kamp er i BioCirc Arena d. 2/5 kl. 19.30.