Viborg HK skal møde NFH I European League

Der var to danske hold i bowlen ved dagene lodtrækning til sidste kvalifikationskamp inden gruppespillet i EHF European League, og de to blev udtrukket samtidig. Dermed står det klart, at VHK og NFH skal de møde hinanden i 3. og sidste kvalifikationsrunde i EHF European League.

Viborg HK var placeret i øverste seedningslag, mens NFH var placeret i 2. seedningslag, og efter dagens lodtrækning er det en realitet, at den næste europæiske kamp, Viborg HK skal spille, bliver i Danmark.

– lidt kedeligt, siger cheftræner Jakob Vestergaard og fortsætter:

´Det er meget specielt at skulle spille European League i Danmark, og når vi skal møde NFH i EHF-regi betydet det jo så, at vi har NFH 4 gange i december. Der bliver virkelig mulighed for at ændre taktik fra gang til gang samt justere til og optimere, for det er jo de samme spiller, vi skal møde to gange i den hjemlige liga og to gange i European League.

Vi lå i seedningslag 1 og de i 2, og NFH var klart et af de stærkeste hold, vi kunne trække, så det bliver en stor udfordring for os. Rejsemæssigt er det selvfølgelig meget fint – vi kan jo sætte os i bussen, afvikle kampen og være hjemme samme dag. Sportsligt er den en hård lodtrækning, og Europæiske er det en lidt kedelig lodtrækning´.

Viborg HK skal starte med at møde NFH på udebane første weekend i december og weekenden efter, er det så NFH´s tur til at køre til Viborg.

De to seedningslag så sådan ud:

Seedningslag 1:

CROHC Podravka Vegeta
DENViborg HK
FRAES Besancon Feminin
FRANeptunes de Nantes
GERBuxtehuder SV
GERBV Borussia 09 Dortmund
HUNMotherson Mosonmagyarovari KC
HUNPraktiker-Vac
NORSola HK
ROUCS Magura Cisnadie
ROUSCM Ramnicu Valcea
SWEIK Sävehof

Seedningslag 2:

DENNykøbing Falster Håndbold
ESPRocasa Gran Canaria
ESPSuper Amara Bera Bera
GERThüringer HC
GERVfL Oldenburg
HUNSiófok KC
NORFana
POLMKS Zaglebie Lubin
SRBZRK Zeleznicar – Indjija
SUILC Brühl Handball
SWEH 65 Höörs HK