Viborg forstærker med stregspiller Karen Klokker

Karen Klokker og Viborg HK er blevet enige om, at hun – ligesom Christina Pedersen - spiller på en amatøraftale resten af sæsonen, og det er en aftale, der skaber stor glæde hos cheftræner Jakob Vestergaard:

´Vi er glade for, at vi endelig kan fylde holdkortet, og vi er rigtig glade for, at det er med Karen Klokker, som er en fysisk stærk stegspiller. Hun har gjort det godt senest i Randers HK og tidligere i Skanderborg, hvor hun også var inde omkring ungdomslandsholdet. Hun er en klassisk, traditionel, danske stregspiller, og med det mener jeg, at hun er rigtig dygtig i 6-0 forsvaret, let at integrere i spillet og god på screeningsspillet.

Hendes tilgang betyder også meget for vores træninger, da vi nu er så mange spillere, at vi fx kan træne 7 mod 6. Det er svært at træne 7 mod 6, hvis man kun har 9 spillere at arbejde med, så i forhold til at opretholde et godt og udbytterigt træningsmiljø, er det også meget værdifuldt, at vi har fået Klokker på holdkortet.

Hun er en spændende spiller - også fremadrettet´.

Karen Klokker kommer fra den konkursramte klub Randers HK, og hun er rigtig glad for, at hun kan fortsætte med at spille håndbold, selvom det da ikke var forventeligt, at hun skulle spille i to klubber indenfor så kort til i hendes første sæson som seniorspiller:

´Jeg glæder mig til at løbe på banen for Viborg HK i aften efter et par rigtig gode træninger sammen med mit nye hold.

Jeg er glad for at være kommet til Viborg HK, hvor jeg allerede kan mærke, at jeg er trådt ind i et professionelt miljø.

Viborg har et fedt hold, hvor der er et godt sammenhold, og jeg synes, at jeg er blevet taget virkelig godt imod. Jeg håber, at jeg især kan bidrage i forsvaret, hvor jeg er stærkest.

I forhold til klubbens økonomiske situation – jeg har prøvet at være der, hvor det er endt så galt som det kunne, og jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til Viborgs situation. Jeg oplever, at det bliver håndteret professionelt, og at vi spillere er inddraget i processen, så jeg tror på, at klubben kommer ud på den anden side. Det betyder også, at jeg faktisk sagtens kan koncentrere mig om det, som jeg skal … nemlig at spille håndbold´.

Foto: Johnny Pedersen

Alle nyheder