Vi vil gerne overraske

Viborg HK tager imod Nykøbing Falster Håndbold lørdag kl. 14.00 i VIBOCOLD Arena, og der er lagt op til revanche i denne kamp nr. 2, der afgør, hvem der skal videre til gruppespillet i European League.

Umiddelbart ser en billet til gruppespillet ud til at være meget langt væk, da NFH vandt med hele 13 mål i første kamp, og dermed er VHK tvunget til at vinde med 14 mål for at gå videre i den europæiske turnering.

Til trods for de svære ods er det med oprejst pande og kamogejst, vi løber på banen, siger cheftræner Jakob Vestergaard:

´Vi skal ramme en helstøbt præstation, hvor alle mand lever op til deres absolut bedste, og vi går benhårdt efter at se, om vi kan skabe den overraskelse, der skal til for at gå videre.

En toppræstation som den et videre liv i Europa kræver, kan vi måske ramme en ud af 100 gange – men så er det sådan, det er. Vi kæmper for at vinde, og vi kan stort set forbedre alle facetter af spillet i forhold til vores første kamp.

NFH er ekstremt godt spillede for tiden, og kommer jo helt sikkert med masser af selvtillid ovenpå vores sidste møde og deres ligasejr over Team Esbjerg tidligere på ugen.

Vi skal forsøge at holde dem nede på omkring tyve mål for, at vi har en chance, og det kræver selvfølgelig virkelig meget af forsvar og målvogter.

Vi har forberedt os godt, alle de grønne er klar, og Moa må igen spille lidt mere´.

Kampen fløjtes i gang kl. 14.00, og der er fri entré for alle, så tag dine venner, din mor, far og søskende med i hallen og støt byens ligakvinder.

Alle nyheder