Vi taber til Odense i en fantastisk kulisse

Tirsdag aften i en fantastisk kulisse med sæsonrekord på tilskuerfronten, taber vi desværre 28-31 til Odense, der især viste deres rutine i de sidste 15 minutter af kampen.

I store dele af 1. halvleg er Odense foran med henholdsvis 1 og 2 mål, indtil der er 1 minut tilbage, hvor vi kommer foran med 13-12 ved Tonje Enkerud.

I anden halvleg er det det samme mønster, der gør sig gældende indtil vi er 40 minutter inde i kampen, hvor vi kommer foran med 2 mål ved Moa Högdahl. Her får vi for alvor følelsen af, at det kan ende med en af de helt store sensationer, men nej. Odense løber fra os til sidst og viser, hvad de er lavet af.

Cheftræner Jakob Vestergaard er ærgerlig, men stadig tilfreds med en fin præstation af holdet langt hen af vejen:

"Det er jo en ærgerlig følelse, at vi ikke leverer bedre i de sidste 12 min. Vi presser Odense og er fint med i kampen og er endda foran på flere tidspunkter kampen. Desværre laver vi for mange fejl til sidst, som gør, at vi går hen og taber og ikke er med helt til allersidst, da det skal afgøres.

Den sikkerhed som Odense har i spillet, er jo tydeligt, at vi mangler hos os, da vi laver utroligt mange fejl, hvor Odense meget få har, når tingene skal afgøres. Det gælder både i vurderingsspillet og når det kommer til tekniske fejl. Der var Odense bare væsentligt bedre end os.

Men det var jo en FANTASTISK fed kulisse at spille. Det var fedt, at der var troppet så mange op i BioCirc Arena, og jeg synes også vi leverer en rigtig god indsats. Vi var jo trods alt tæt på at slå et af Europas bedste hold.

Vi skulle kun have spillet 45 minutter i dag, så havde vi vundet. Desværre varede kampen 60 minutter, og jo fortjent nok at Odense vinder, for de var mega skarpe til sidst. Så igen en lidt ærgerlig følelse, men jeg synes at vi spillede væsentligt bedre end vi gjorde i Odense, hvor vi også var forholdsvis tæt på.

Det gør nu, at puljen stadig er helt åben, og at vi har brug for al den support og energi, vi kan mobilisere, når det hedder NFH i næste uge."

Næste hjemmekamp er onsdag d. 17. maj kl. 19.30 i BioCirc Arena, hvor vi endnu engang får brug for vores fantastiske publikum, der i dag viste hvad Viborg kan. Kampens spiller blev Moa Högdahl med 6 kasser.