Vi skal holde gang i motorrummet og proppe mere kul på kedlerne

Onsdag aften efter landsholdssamling, hvor vi møder Ikast Håndbold. Hvordan vi skal tackle det, har vi taget en snak med cheftræner Jakob Vestergaard om:

"Ikast er et rigtigt svært sted at spille - det ved vi jo. Vi havde nogle spændende opgør mod Ikast sidste år, og havde en rigtig fin oplevelse mod dem i Vibocold Arena sidst. Men vi ved også, at Ikast er at de hold, hvor vi skal spille rigtig godt for ikke mindst at være med, men også at have en chance for at vinde.

Jeg synes vi har haft en rigtig god periode med meget meget godt spil på rigtige mange parametre. Det skal vi se, om vi ikke kan opretholde. Vi har vundet 5 kampe i træk, hvilket 1) gør at slutspilspladsen er sikret og 2) at hvis vi kan få point jo kan kravle lidt op ad og kæmpe med om 4. pladsen, som selvfølgelig er attraktiv, fordi vi kan få et point med over i slutspillet.

Det bliver generelt små finaler nu hele vejen med de 4 sidste kampe, der spilles med et tæt program. Blandt andet med to kampe i denne uge.

Spillerne er jo netop kommet hjem fra landsholdssamling, så vi må se. Det handler meget om, hvilket hold, der finder rytmen først og får fundet tilbage til det spil, man leverede inden.

Ikast har jo også en del at revanchere sig for i forhold til den kamp nede i Esbjerg, så jeg forventer, at de kommer til at gå all-in på kampen mod os. Vi vil se, om vi ikke kan holde gang i motorrummet og proppe lidt mere kul på kedlerne, og det bliver der også brug for mod en rigtig stærk modstander.

Ikast er et af de hold, som det er sværest at score mål imod. Deres defensiv har været rigtig solid, så det gør også, at de er et af de hold, der scorer rigtig mange mål på kontra. Så derfor er det jo noget, vi har kigget på, hvordan vi kommer til at score mål."

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 i Ikast.