Vi skal have fart og intensitet ind i kampen

Tirsdag aften kl. 19.30 møder vi et af Europas bedste hold, når vi tager imod gæsterne fra Odense i BioCirc Arena.

Sidst vi mødte Odense, leverede vi, ifølge cheftræner Jakob Vestergaard "en rigtig god indsats og tabte kun med 3 mål."

"I den forgangne weekend har vi set, at Odense kan spille op med de allerbedste hold i Europa, da de mødte Györ i Champions League kvartfinalen", siger cheftræneren og fortsætter:

"Vi skal fortsætte det gode spil, hvor vi har været rigtig godt tilfredse med det, vi har leveret her i foråret – også i slutspillet. Vi skal forsøge, om vi ikke kan drille Odense og måske få lov at ”stjæle” et point eller to, så drømmen om en semifinaleplads bliver bibeholdt.

Vi skal turde at løbe med Odense, og det skal vi, fordi det er noget af det, vi er rigtig gode til, og det er et af de steder, hvor vi har lavet få fejl. Vi har i perioder haft svært ved at lave mål mod Odense i etableret angrebsspil, fordi de har så stærkt og kompakt et midterforsvar. Og for at undgå at komme i kløerne på deres stærke 6-0, skal vi have fart og intensitet ind i kampen. Det bliver derfor vores fokuspunkt".

Vi håber, at få opbakning fra endnu et veloplagt hjemmepublikum, så vi sammen kan sikre os en sejr og komme ét skridt tættere på semifinaledrømmene.

God kamp!