Vi kæmper om 4. pladsen

... Og Bilka Viborg kæmper med os.

1 uge - 2 kampe. På onsdag tager vi til Ikast, hvor vi igen skal forsøge at snuppe 2 point og nå endnu tættere på 4. pladsen. Da Ikast Håndbold besøgte Vibocold Arena før jul, blev det til en sejr på 30-25, og vi tror på, at vi kan gøre det igen.

Lørdag d. 11. marts kl. 14.00 tager vi imod Aarhus United på hjemmebane, og her har vi brug for jer!

Det bliver en dag fyldt med festfyrværkeri, når Bilka Viborg og de tre bedste venner, der er matchpartner denne eftermiddag, melder klar til kamp og giver gratis entré til ALLE. Men det stopper slet ikke her, for fra kl. 12.30-15.00 er Billie, Kamille, hoppeborg, boder og meget mere en del af programmet i legeområdet. Der er goodiebags, konkurrencer og meget andet sjovt, som jeres små vil få stor glæde af.

Var det noget med Fætter BR? Ja tak, ham kan I også få hilst på lørdag eftermiddag, sammen med hans nye bedste ven, Kalle. Med andre ord: Tag familien under armen og kom og støt de grønne piger til en sejr, mens dine børn har den vildeste fest!

Så... Er I klar til 2 kampe på 1 uge? For det er vi, og vi har brug for jer! Vi har sikret os en plads i slutspillet, men vi har brug for mere. Vi har brug for 4. pladsen for at kunne tage point med over i slutspillet, og vi har kun 1 point op til København Håndbold, der lige nu sidder på 4. pladsen.

Alle nyheder