Vi er ude af europæisk turnering

VIBOCOLD Arena lagde her til eftermiddag lokation til den 2. af de to kvalifikationskampe til EHF European League gruppespillet, og med resultatet 30 – 30 er Viborg HK ude af European League, men trods det er cheftræner Jakob Vestergaard tilfreds med holdets præstation:

´Vi er godt tilfredse med den måde, vi får afviklet kampen på. Selvfølgelig er det lidt ærgerligt, at vi ikke vinder, når vi er foran med 5 mål i anden halvleg, men vi leverer en god holdpræstation i dag.

Vi spiller bredt i dag, hvor alle mand er på banen, og det giver os en masse, som vi kan tage med videre.

Resultatet på 30 – 30 er helt fair, som kampen udvikler sig. Selvfølgelig bærer kampen også præg af, at vi er bevidste om, at de hertil med et forspring på 13 mål, men det er jo ikke i dag, vi taber den – det gjorde vi på Falster. Da vi kommer foran med 5 mål i anden halvleg, ser jeg en masse fine tendenser, og kampen giver os mange gode erfaringer, som vi kan tage med videre. Vi skal jo møde NFH allerede på torsdag i kvindeligaen og igen den 29/12, og derfor er det også væsentligt, at vi i dag har fået meget med, som vi kan bygge videre på, for vi fik stort set ikke noget brugbart med, da vi spillede på Falster i sidste uge.

Ressourcemæssigt står vi også godt efter dagen kamp – alle har det fint, hvilket betyder, at vi kan få en god træningsuge og være skarpe på torsdag, hvor vi forhåbentlig skal vinde over dem i VIBOCOLD Arena´.

På torsdag kl. 18.30 løber NFH og VHK igen på banen i VIBOCOLD Arena, og her skal der kæmpes om to vigtige point i kvindeligaen.