VHK´er udtaget til landsholdet

Charité Mumbongo er i skivende stund på vej til den svenske landsholdslejr, hvor hun skal mødes med de andre spillere fra den svenske A-trup.

Det er den første samling efter EM, og spillerne skal bruge ugen på træning og to testkampe mod de olympiske mestre fra Frankrig. Kampene spilles i Strasbourg den 3/3 og i Montbéliard den 5/3.

Direktør Jens Steffensen glæder sig over udtagelsen:

´Vi er selvfølgelig stolte over, at vi sender Charité på landsholdssamling og ikke mindst glade på hendes vegne. Vi har virkelig set, hvordan Charité Mumbongo har udviklet sig gennem de seneste måneder. Da hun kom hertil i sommers, var hun en smule usikker i sit spil, men det har hun kastet helt af sig. Hun har igennem længere tid, leveret en bedre og mere stabil præstation. Mens hun tidligere mest har været brugt defensivt, erobrere hun nu også mere og mere tid i angrebet, og den tid bruger hun jo effektiv, så hun også noteres for flere og flere mål.

Det er en spiller med et stort talent, og det er en fornøjelse at se hende folde det ud´.

Charité Mumbongo er både spændt på og glad for udtagelsen, og hun finder en vis ro i, at hun er inde i en rigtig god periode:

´Jeg glæder mig enormt meget til denne uge. Jeg kan mærke, at det er kommet et godt flow i mit angrebsspil – det fungere godt til både træning og i kampe, og det giver selvfølgelig en god portion selvtillid, som jeg nu kan tage med mig til landsholdssamling´.

Alle nyheder