Ventetiden er forbi

Moa Högdahl løber på banen i aften

Endelig sker det … vores norske profil Moa Högdahl løber på banen i aften mod Ikast kl. 18.30. Cheftræner Jakob Vestergaard og hovedpersonen selv har længtes efter denne dag umådelig længe, og de er derfor også begge meget glade for, at Moa Högdahl nu endelig er på holdkortet.

Vores højreback Moa Högdahl har været plaget af en langvarige skade i den ene tå, som har holdt hende helt væk fra håndboldbanen i hele denne sæson, men nu i aften sker det. Hun løber ind sammen med sine holdkammerater i VIBOCOLD Arena, og til spørgsmålet om hvorvidt hun glæder sig, kommer svaret prompte og meget overbevisende: JA!

´Jeg glæder mig SÅ meget. Det betyder alt for mig, at jeg nu igen kan komme på banen. Det har været en meget lang og vanskelig periode for mig, som har været præget af uvished og ensomhed. Jeg har knoklet og gjort alt, hvad jeg kunne og skulle, og jeg er faktisk vanvittig stolt over mig selv; at jeg er kommet godt igennem det og nu kan komme på holdkortet igen.

Landsholdet og Olympiatoppen har været fremragende i min genoptræning, og Viborg HK har været helt fantastisk og forstående igennem hele for forløbet, og jeg er meget taknemmelig for alle, der har heppet på mig og hjulpet mig.

Jeg håber, at jeg kan bidrage til holdet med god energi, komme med gode tilbagemeldinger og være en ekstra, de kan sparre med.

Jeg havde ikke troede, at det ville være muligt at spille før januar, og det bliver en forsigtig opstart. Jeg mangler meget i forhold til mit tidligere niveau, men dette er en ny start, og jeg er helt rørt over, at jeg i aften skal løber ind sammen med pigerne, og vælger Jakob at bruge mig, vil jeg gøre mit absolut bedste´.

Jakob Vestergaard ser også frem til at have Moa Högdahl med – også selvom han fastslår, at hun ikke kommer til at spille mange minutter:

´Det betyder virkelig meget for os, at Moa Högdahl er med i aften. Hun er jo en af hjørnestenene, som vi har måtte undvære meget længe, så selvfølgelig styrker det holdet, at hun er med.

Hendes tå er på ingen måde perfekt endnu, men vi er så langt, at vi godt tør give hende nogle få minutter på banen. Der er et godt stykke til hendes topniveau, men jeg må dog sige, at jeg er imponeret over, det jeg ser til træningerne.

Moa er en fighter, og hun har en fed energi og attitude, og hun giver meget til truppen. Hun er sådan en alle gerne vil have på holdet, så det er glædeligt både på og udenfor banen´.

Foto: Johnny Pedersen

Alle nyheder